Equinix investeert 200 miljoen dollar in datacenters in Washington D.C

Equinix Ashburn Campus steeds vaker ingezet voor digitale infrastructuur van bedrijven

| Equinix | 2 min | 27 november 2020 12:00
Afbeelding: Het DC21 gebouw | Copyright: Equinix
Equinix breidt verder uit in Washington met de opening van het 16e International Business Exchange-datacenter, DC21. Met de toevoeging van DC21 en de opening van DC15 eerder dit jaar komt dat neer op een investering van meer dan 200 miljoen dollar in de regio Washington. Dit versterkt de positie van Equinix als leverancier van digitale infrastructuur en als serviceprovider, en verzekert de positie van Washington als een van de meest connected regio’s ter wereld.

De nieuwe datacenters van Equinix in Washington zijn onderdeel van de Equinix-datacentercampus Ashburn. Dit is de thuisbasis van het grootste internet peering point in Noord-Amerika en tevens een van de grootste points ter wereld. Deze strategische communicatiehub voor het oosten van de Verenigde Staten is daarnaast een belangrijke toegangspoort tot Europa. Met de uitbreiding van de Ashburn Campus krijgt Equinix de extra capaciteit die nodig is om de toenemende vraag van klanten te beantwoorden in de enterprise-markt, uit de publieke sector, in de cloud-sector en in de financiële dienstverlening.
Bovendien is Washington één van de markten waar ook Equinix Metal beschikbaar is. Dit is een volledig geautomatiseerde, interconnectieve bare metal service, waarmee fysieke infrastructuur op softwaresnelheid kan functioneren, via Platform Equinix.

Jon Lin, President, Amerikas bij Equinix: “D.C. blijft floreren als een belangrijke digitale hub voor bedrijven van over de hele wereld; ondanks de uitdagingen die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt. Onze voortdurende uitbreidingen in dit belangrijk grootstedelijk gebied creëren meer mogelijkheden voor bedrijven om Platform Equinix te gebruiken als bouwsteen voor hun digitale fundament en ondersteunt hen om te kunnen te groeien en opschalen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Equinix

Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.