InterSystems introduceert IRIS Adaptive Analytics

Nieuwe samenwerking met AtScale breidt self-service BI-mogelijkheden voor IRIS Dataplatform uit

| InterSystems | 2 min | 30 november 2020 10:30
Copyright: Adeolu Eletu op Unsplash
InterSystems lanceert InterSystems IRIS® Adaptive Analytics, dat het ontwikkelde in samenwerking met leverancier van intelligente datavirtualisatieoplossingen AtScale. De nieuwe toepassing zit geïntegreerd in de InterSystems IRIS dataplatform- en InterSystems IRIS for Health-oplossingen. Gebruikers kunnen nu gemakkelijker de self-service-mogelijkheden gebruiken om gegevens real-time te visualiseren, analyseren, en te raadplegen. Zo kunnen ze nauwkeurige en snelle beslissingen maken, zonder zelf experts te zijn in datadesign.

De nieuwe IRIS Adaptive Analytics-oplossing verzekert een soepele aansluiting tussen real-time data in InterSystems IRIS en veelgebruikte business intelligence (BI)-tools als Tableau, Microsoft Power BI en Microsoft Excel. Bovendien stelt de oplossing database-ontwerpers in staat om snel en gemakkelijk analytische data te beheren. Het zorgt ervoor dat zakelijke gebruikers eenvoudig BI-dashboards kunnen opzetten zonder de IT-afdeling erbij te betrekken. De Adaptive Analytics-oplossing breidt daarnaast de schaalbaarheid van InterSystems IRIS uit om zo nog grotere datasets te ondersteunen.

“Ondernemingen die te allen tijde succesvol willen zijn – en zeker tijdens eventuele storingen – moeten diep in hun datasets en processen kijken om te begrijpen wat er op bepaalde momenten gebeurt. Op basis daarvan kan er een voorspelling worden gemaakt en wordt er gereageerd op veranderingen”, zegt Scott Gnau, Vice President of Data Platforms bij InterSystems. “We combineren InterSystems IRIS Adaptive Analytics met de zorgvuldige integratie, datamanagement, en geavanceerde analysemogelijkheden die al door onze dataplatforms geboden worden. Op die manier verbeteren we onze capaciteiten en stellen we de gebruiker in staat om het succes van het bedrijf te waarborgen, vooral tijdens potentiële storingen.”

“Bedrijven moeten hun zakelijke gebruikers en data-analisten de mogelijkheid bieden om real-time inzichten op te doen”, zegt Christopher Lynch, Executive Chairman en CEO bij AtScale. “De krachtige combinatie van de AtScale’s Intelligent Data Virtualization-oplossing en de toonaangevende dataplatformtechnologie van InterSystems levert snellere inzichten en zo ook betere bedrijfsbeslissingen voor een groot aantal gebruikers.”

InterSystems IRIS Adaptive Analytics voegt relational online analytical processing (ROLAP)-mogelijkheden toe om zo de reeds bestaande multidimensional online analytical processing (MOLAP)-mogelijkheden van InterSystems IRIS aan te vullen. De nieuwe oplossing is beschikbaar bij de volgende InterSystems IRIS release.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.intersystems.com/bnl-nl/producten/intersystems-iris/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over InterSystems
InterSystems is de drijvende kracht achter de belangrijkste IT-toepassingen voor de gezondheidszorg, bedrijven en overheden. De oplossingen van InterSystems zorgen ervoor dat klanten realtime en op een veilige manier toegang hebben tot belangrijke data die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. Data waarmee ze verbinding kunnen maken, die ze kunnen delen en waar ze inzichten uit kunnen halen.
Meer over InterSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.