ServiceNow neemt Element AI over; ontwikkelt wereldwijde AI Innovation Hub

| ServiceNow | 1 min | 30 november 2020 17:40
Copyright: ServiceNow
ServiceNow heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Element AI, een Canadese pionier op het gebied van moderne AI. Element AI is een van de belangrijkste overnames van ServiceNow tot nu toe en de nieuwste in een lange reeks strategische investeringen om AI toe te voegen aan het Now Platform. Deze deal bekrachtigt ServiceNow’s commitment om ‘s werelds meest intelligente workplatform te bouwen dat werk beter laat werken voor mensen.

Enkele hoogtepunten van de aankondiging:
  • De ontwikkeling van een nieuwe wereldwijde AI Innovation Hub in Canada om klantgerichte AI-innovatie op het Now Platform te versnellen.
  • Door de overname krijgt ServiceNow de beschikking over uitgebreide AI-mogelijkheden en enkele van de meest knappe AI-koppen wereldwijd, en het stelt bedrijven in staat gebruik te maken van intelligente workflows waardoor werknemers sneller en slimmer kunnen werken, beslissingen kunnen stroomlijnen en productiever kunnen zijn.
  • Medeoprichter van Element AI Dr. Yoshua Bengio, winnaar van de 2018 ACM A.M. Turing Award, wordt technisch adviseur van ServiceNow.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) laat werk beter werken voor mensen. Ons cloudbased platform en onze oplossingen bieden een digitale workflow die de ervaring en productiviteit van zowel werknemers als organisaties verbetert. 
Meer over ServiceNow
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.