IBM Cloud levert Quantum-Safe Cryptography en Hyper Protect Crypto Services om gegevens in het hybride tijdperk te beschermen

| IBM | 1 min | 30 november 2020 17:44
Copyright: IBM
Temidden van deze pandemie maken bedrijven een tijd van ongekende veranderingen door. Transformaties die ooit jaren duurden, worden nu binnen enkele weken voltooid. Volgens een IBM-onderzoek dat deze zomer is uitgevoerd, geeft 64% van de ondervraagde executives aan dat ze zullen overschakelen naar meer op cloud gebaseerde bedrijfsactiviteiten. Tevens bleek dat ook de bezorgdheid over cyberbeveiliging enorm is toegenomen – sommige industrieën geven een toegenomen inzet van meer dan 90% aan op dit gebied.

Met de innovaties die voortkomen uit IBM Research, versterkt IBM zijn leiderschap op het gebied van cloudbeveiliging. Daarnaast worden er nieuwe offerings aangekondigd die bedrijven helpen zich te beschermen tegen cyberaanvallen en zich voor te bereiden op toekomstige beveiligingsrisico's. De aankondiging komt op een moment dat quantum computing - dat het potentieel heeft om 's werelds meest complexe problemen op te lossen die zelfs supercomputers niet kunnen oplossen - ook een potentiële bedreiging kan vormen door coderingsalgoritmen te doorbreken die gegevens in de cloud veilig houden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IBM
International Business Machines Corporation (IBM) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computerhardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector.
Meer over IBM
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.