DHPA & ISPConnect starten inzamelingsactie voor Voedselbanken Nederland

| DHPA | 2 min | 1 december 2020 9:45
Copyright: DHPA
DHPA en ISPConnect, brancheorganisaties voor de cloudsector, starten samen met hun leden en achterliggende netwerk de inzamelingsactie #Cloud4Voedselbank voor de Voedselbank. De inzamelingsactie start in de aanloop naar de fusie tussen de twee brancheorganisaties op 10 december 2020.

De coronacrisis treft de Nederlandse cloud-, hosting- en internetbranche tot nu toe iets minder hard dan andere sectoren van de economie. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom willen wij als cloudsector ook ons steentje bijdragen in deze moeilijke tijden. Steeds meer huishoudens hebben het economisch zwaar door corona en DHPA en ISPConnect willen deze doelgroep graag voorzien van voedselpakketten. In Nederland leven nu ongeveer 1 miljoen mensen onder de armoedegrens.

De voedselbanken kampen momenteel met oplopende tekorten aan voedsel en middelen. Met een donatie ter waarde van vijf euro beschikt een gezin al over een voedselpakket voor een week. De fuserende brancheorganisaties DHPA en ISPConnect doneren voor elke deelnemer die (online) aanwezig is op het lanceringsfeest van de fusie op 10 december 2020 een bedrag van vijf euro aan de voedselbank. DHPA en ISPConnect roepen leden, sponsoren en deelnemers op om ook mee te doen en zo een financiële bijdrage te leveren. De actie #Cloud4Voedselbank loopt door tot eind 2021.

Caroline van der Graaf, bestuurslid Voedselbanken Nederland: “Het is hartverwarmend dat de leden van de nieuwe branchevereniging zich met elkaar gaan inzetten voor Voedselbanken Nederland. We leven immers in een lastige tijd, ook voor de Voedselbank. De coronacrisis maakt het nog moeilijker voor de huidige klanten van de Voedselbanken, die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook merken we, in deze tijd van crisis, dat meer mensen onze hulp juist nu extra hard nodig hebben.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DHPA
De stichting DHPA vertegenwoordigt met marktleidende deelnemers en A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening. DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.
Meer over DHPA
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.