Onguard verwelkomt Adriaan Kom als Chief Commercial Officer

| Visma | Onguard | 2 min | 01 december 2020 9:47
Gewaardeerd
Afbeelding: Adriaan Kom, Chief Commercial Officer Onguard | Copyright: Visma | Onguard
Onguard, het fintech-bedrijf dat zich toelegt op het order-to-cash proces, verwelkomt per 1 december Adriaan Kom (40) als nieuwe Chief Commercial Officer. Vanaf vandaag versterkt hij het directieteam en is hij verantwoordelijk voor de commercie binnen de organisatie. Met de komst van Kom zet Onguard verder in op het uitbouwen van de marktpositie en de internationale groei binnen Europa.

Adriaan Kom is geen onbekende binnen de fintech-wereld. De afgelopen veertien jaar bekleedde hij diverse commerciële en strategische rollen bij Onguard’s partner Altares Dun & Bradstreet. Hij was daar onder andere werkzaam als directeur Business Development en Partnerships en algemeen manager product solutions. In zijn carrière heeft Kom vanuit verschillende afdelingen B2B-organisaties op zowel nationaal als internationaal niveau geadviseerd over het toepassen van optimaal datamanagement op het vlak van credit management, compliance, fintech, verkoop en marketing. Hierbij hield hij zich bezig met innovaties in de markt en opereerde hij vooral aan de voorkant van de organisatie.

Adriaan Kom over zijn aanstelling bij Onguard: “In mijn functie als Chief Commercial Officer ben ik eindverantwoordelijk voor de commercie binnen Onguard. Ik kijk ernaar uit om samen met het team verder te bouwen aan de groei van de organisatie. De markt is in beweging en het is aan ons om hier de juiste strategie in te zetten. Mijn doel is om een gezonde, internationaal succesvolle organisatie neer te zetten waar de klant centraal staat en de medewerkers trots zijn op hun organisatie en voldoende mogelijkheden krijgen om professioneel te groeien.”

Marieke Saeij, CEO bij Onguard, is blij met de komst van Kom: “Ik ben verheugd om Adriaan Kom te verwelkomen bij Onguard. Met zijn kennis, ervaring en klantgerichte benadering weet ik zeker dat hij vanuit de rol als Chief Commercial Officer toegevoegde waarde voor onze klanten realiseert en bijdraagt aan de ambitie van Onguard om verder te groeien binnen Europa.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Visma | Onguard

Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Ons intelligente platform zorgt voor een optimale verbinding tussen alle processen in de order-to-cash keten en maakt het delen van kritische data mogelijk. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technologieën zoals zoals API’s, robotics, machine learning, big data en AI. Gebruikers zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order-to-cash en credit management. Sinds februari 2020 maakt Onguard deel uit van de Visma Group.
Meer over Visma | Onguard

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.