AWS en Zoom verlengen strategische relatie

| AWS | 1 min | 1 december 2020 9:50
Amazon Web Services (AWS) kondigt aan dat Zoom Video Communications AWS heeft geselecteerd als hun cloudprovider van voorkeur. De meerjarige overeenkomst verlengt de langdurige relatie tussen de twee bedrijven, waardoor Zoom zijn service snel kan opschalen om zo de uitdagingen van de COVID-19-pandemie het hoofd te bieden en betrouwbare services en voortdurende innovatie kan leveren voor zijn groeiende aantal zakelijke en particuliere gebruikers. Zoom zal de wereldwijde infrastructuur en services van AWS blijven gebruiken - inclusief mogelijkheden op het gebied van computergebruik, opslag, contentdistributie en beveiliging - om een naadloze, veilige uitbreiding van zijn datacenters te creëren. Bovendien werken AWS en Zoom samen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor de zakelijke gebruikers van Zoom. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de breedte en diepte van AWS om Zoom-services te integreren met Amazon-apparaten en mogelijkheden om het voor organisaties gemakkelijker te maken om hybride kantoor- en externe werkmodellen uit te voeren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.