EPOS brengt nieuwe EPOS Connect App uit: gebruikers kunnen hun audio-ervaring personaliseren op basis van de manier waarop ze werken

| EPOS | 2 min | 01 december 2020 14:22
Copyright: EPOS
EPOS, het merk voor hoogwaardige audio voor bedrijven en gaming, heeft vandaag de nieuwe EPOS Connect App uitgebracht. Deze app is speciaal ontworpen voor het nieuwste vlaggenschip, de ADAPT 660, en voor zijn voorganger, de MB 660-headset.

Met de EPOS Connect App kunnen gebruikers hun geluidsomgeving beter regelen en nog geschikter maken voor hun werk. De app is ontwikkeld door vooraanstaande technologie- en audio-experts om de geluidservaring van de gebruiker te optimaliseren en de concentratie te verbeteren. Dankzij de diverse opties kunnen gebruikers hun audio aanpassen aan hun werkzaamheden.
image
In 2020 is het aantal werkplekken buiten kantoor aanzienlijk toegenomen, waarbij veel professionals thuis, onderweg of remote werken. In deze wisselende omgevingen zijn communicatie en concentratie van essentieel belang om het werk vlot en efficiënt te laten verlopen. Met de EPOS Connect App kunnen gebruikers de gesprekskwaliteit verfijnen en multimedia vloeiend afspelen. Hierdoor kunnen ze het heft in eigen handen nemen en op elke willekeurige werkplek hun persoonlijke audio-ervaring optimaliseren. De app kan worden gebruikt om geluid te blokkeren met Adaptive ANC of om het niveau van geluidsonderdrukking aan te passen aan de persoonlijke wensen van elke gebruiker. Ook kunnen verschillende akoestische modi worden geselecteerd om de geluidservaring van de gebruiker te verbeteren.

Voor veelzijdige medewerkers die onderweg telefoneren, kan de app worden gebruikt om zijtoonniveaus in te stellen, zodat ze hun eigen stem kunnen horen en op een discrete manier gesprekken kunnen voeren in het openbaar. De app stelt gebruikers ook in staat de taal te wijzigen, Smart Pause te activeren en Amazon Alexa in te stellen als hun favoriete virtuele assistent. Zo hoeven ze nooit een vergadering te missen en het alleen maar te vragen als ze internet willen opstarten. Dankzij deze slimme app kan de audio met behulp van een gebruiksvriendelijke interface via een smartphone bediend worden. Hierdoor wordt het nog makkelijker om audio te personaliseren bij het wisselen van taken.

Lees hier meer over de EPOS Connect App.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.