Vernieuwde Parkmobile for Business app: ondernemers besparen tijd, geld en gedoe

| Parkmobile | 2 min | 1 december 2020 15:36
Copyright: Parkmobile
Elke ondernemer weet, tijd is geld. Om die reden introduceert parkeerapp Parkmobile een vernieuwd zakelijke pakket, Parkmobile for Business. Bedrijven en ondernemers hebben vaak niet door dat ze tijd en geld kunnen besparen op het gebied van zakelijk parkeren. Met behulp van het vernieuwde zakelijke platform van Parkmobile wordt ondernemers en bedrijven van klein tot groot de juiste oplossing voor zakelijk parkeren geboden.

Parkmobile for Business biedt zowel zzp’ers als kleine en grote bedrijven de keuze uit drie pakketten voor zakelijk parkeren: Basic, Standard en Premium. In alle drie de pakketten staan gebruiksgemak en kostenbesparing centraal, voor zowel beheerder als voor de zakelijke rijder. De Parkmobile-app helpt gebruikers om eenvoudig en contactloos te betalen voor parkeren. Daarnaast verzamelt Parkmobile alle parkeerkosten in één financieel overzicht en kunnen meerdere kostenplaatsen toe worden gevoegd. Op de factuur staan ook btw-specificaties vermeldt voor een soepele afhandeling van btw-aangiftes. Gemiddeld genomen zijn de huidige Parkmobile for Business-gebruikers vier uur per week minder tijd kwijt aan hun administratie en besparen ze ruim 50 euro per jaar aan parkeerkosten. Daarnaast profiteren zakelijke gebruikers ook van alle bestaande voordelen van de Parkmobile-app, zoals de recent geïntroduceerde Find & Park zoekfunctionaliteit.

“Werk niet harder, maar slimmer is ons uitgangspunt voor Parkmobile for Business”, aldus, Esther van der Meer, Managing Director Parkmobile Nederland. “We willen ondernemers in staat stellen om te doen waar hun passie ligt. Als ondernemer is het niet wenselijk om elke maand druk in de weer te moeten zijn met een tijdrovende administratie voor parkeerkosten. Dankzij Parkmobile for Business houden ondernemers voortaan tijd en geld over, zodat ze zich kunnen focussen op het bereiken van hun eigen doelen en groei.”

De app van Parkmobile for Business is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parkmobile
Parkmobile is onderdeel van PARK NOW Group, een toonaangevende aanbieder van mobiele betalingen voor parkeren. Met digitale parkeeroplossingen onder de merken PARK NOW, Parkmobile, RingGo en Park-line bedient de organisatie momenteel miljoenen gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Het is de missie van de PARK NOW Group is om steden schoner, gezonder en leefbaarder te maken. PARK NOW Group is onderdeel van YOUR NOW, de door BMW GmbH en Daimler AG opgerichte wereldwijde leider in mobiliteitsoplossingen.
Meer over Parkmobile
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.