Exact breidt managementteam uit met twee nieuwe benoemingen

Nieuwe Chief Commercial Officer en Chief Customer Success Officer voor Delftse softwareleverancier

| Exact | 2 min | 01 december 2020 18:05
Gewaardeerd
Afbeelding: Wiegert de Vos, Chief Commercial Officer (links) en Marcel van de Sandt, Chief Customer Success Officer (rechts) | Copyright: Exact
Exact breidt zijn managementteam uit; Wiegert de Vos is benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) en Marcel van de Sandt gaat de functie van Chief Customer Success Officer (CCSO) bekleden.

De Vos werkt al sinds 2008 voor Exact. Hij vervulde verschillende (senior) managementfuncties in programmamanagement, B2B-marketing en salesmanagement. In zijn nieuwe functie als CCO geeft hij leiding aan de verkooporganisatie en aan de zusterbedrijven.

Ook Van de Sandt is een bekend gezicht binnen Exact. Hij begon in 1992 bij de softwareleverancier en heeft ervaring in managementfuncties in onder andere support, productmarketing en consultancy. In zijn nieuwe rol als CCSO is hij verantwoordelijk voor alle touchpoints in de after-sales customer journey en programma's om de klanttevredenheid en retentie te verbeteren.

Zevenkoppig managementteam

Deze toevoegingen zijn niet de enige wijzigingen in het managementteam. Tijdens Exact Live, begin november, kondigde Exact al de benoeming van Paul Ramakers aan als CEO, als opvolger van Phill Robinson en aanvoerder van het zevenkoppige managementteam. Het Delftse softwarebedrijf is bovendien op zoek naar een achtste lid; er wordt momenteel gezocht naar een kandidaat om de vacature van Chief Product Officer (CPO) in te vullen.

Paul Ramakers, de kersverse CEO van Exact, is blij met de nieuwe aanstellingen in het managementteam: “Ik wil beide heren feliciteren met hun benoeming. Zowel Wiegert als Marcel werkt al geruime tijd voor Exact in verschillende functies. Ze hebben daarbij laten zien over veel leiderschapskwaliteiten te beschikken. Exact is een organisatie waar eigen talent kansen krijgt om te groeien. Dat hebben Wiegert en Marcel bewezen. Met hen gaan we door op de weg die we een paar jaar geleden zijn ingeslagen en waarbij we de kampioens-positie van Exact in de Benelux willen continueren en uitbreiden via een combinatie van organische groei en overnames.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ExactERP
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.