Samenwerking MoveMove en Cartracker

Meer inzicht in brandstofverbruik en -kosten

| MoveMove | 2 min | 01 december 2020 20:05
Gewaardeerd
Copyright: MoveMove
Marktleider in mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, zijn een samenwerking aangegaan om zakelijke automobilisten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van Cartracker krijgen zakelijke reizigers meer inzicht in brandstofverbruik en -kosten per voertuig.

MultiTankcard, eigenaar van MoveMove, is marktleider in Nederland in mobiliteitsoplossingen. Cartracker behoort op zijn beurt tot de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van rittenregistraties en voertuigvolgsystemen.

Volledige rittenregistratie

“Een kilometerregistratie kun je natuurlijk in een schriftje bijhouden, maar dit kost een hoop tijd en de kans op fouten of het vergeten van ritten is groot”, aldus Roeland Rohof van MoveMove. “Cartracker heeft hier een handige oplossing voor. Een GPS rittenregistratiesysteem in de auto die automatisch al je ritten registreert.” MoveMove-klanten kunnen hun tankpas eenvoudig koppelen aan het dashboard van Cartracker. Daar krijg je dan direct inzicht in de gereden kilometers van de gemaakte ritten, de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.

Zakelijke en privé kilometers inzichtelijk

Door de koppeling van MoveMove met de rittenregistratie van Cartracker worden ook het tankbedrag per tankbeurt en de gemaakte kosten voor zakelijke en privé kilometers inzichtelijk.

Rohof: “Als je je auto privé én zakelijk gebruikt, dan is het vaak interessant om de btw terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte autokosten zoals tankkosten, onderhoud en wasbeurten.”

Geertjan Berman van Cartracker: “Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan onze rittenregistratie krijgen pashouders direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Ook zien zij precies wat het werkelijk verbruik is en hoe hun brandstofkosten zich verhouden in de benchmark. Daarnaast krijgen zij op een leuke manier feedback over hun rijgedrag en tips om deze te verbeteren. Zo besparen ze al snel honderden euro’s per jaar.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MoveMove
Met MoveMove biedt MultiTankcard een platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van de auto en OV tot taxi en leenfiets. MultiTankcard is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen.
Meer over MoveMove
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.