Betty Blocks tekent investeringsovereenkomst met SaaS Financing Initiative door NIBC

| Betty Blocks | 2 min | 12 december 2019 12:38
Afbeelding: Betty Blocks tekent investeringsovereenkomst met SaaS Financing Initiative door NIBC | Copyright: Betty Blocks
Betty Blocks kondigt met trots aan dat het een nieuwe investeringsovereenkomst heeft gesloten met de Nederlandse bank NIBC. De no-code development aanbieder wordt klant van SaaS Financing, een financieringsoplossing van NIBC die de eerste in zijn soort is in de Nederlandse softwaremarkt. Met deze unieke service kan Betty Blocks zijn internationale expansie beter ondersteunen.

Als eerste lid van het nieuwe financieringsprogramma wil Software as a Service (SaaS) -aanbieder Betty Blocks de aanwezigheid van het merk in de snelgroeiende markt voor lo-code en no-code verder uitbreiden. Betty Blocks is van plan om de nieuwe investeringen te gebruiken om de huidige mogelijkheden van haar no-code ontwikkelingsplatform effectiever te communiceren en om hun leiderspositie op het gebied van burgerontwikkeling te versterken.

SaaS-financiering

NIBC ontwikkelde de unieke en inventieve financieringsstructuur om beter te voldoen aan de behoeften van snelgroeiende en opschaalbedrijven die cloudsoftware aanbieden op basis van een bedrijfsmodel met een abonnement. Bij afwezigheid van materiële activa biedt SaaS Financing een alternatief voor traditionele beleggingen in aandelen of algemene bedrijfsleningen. Financiering wordt rechtstreeks verstrekt op basis van de terugkerende inkomsten in een structuur die zowel Betty Blocks als haar klanten ten goede komt. Deze oplossing vergemakkelijkt de ambitie van Betty Blocks om te blijven groeien, terwijl maximale controle over de onderneming wordt gehandhaafd en het bedrijf kan blijven investeren in verdere groei.

Tim Obdam, CEO van Betty Blocks:

“Betty Blocks groeit snel en wordt internationaal erkend als een leider op dit gebied. Met onze voortdurende uitbreiding profiteren we van een financieringsoplossing die zowel veilig is als flexibiliteit biedt om te investeren in verdere groei. We waarderen de diepgaande kennis van de IT-industrie van NIBC. Met zijn unieke SaaS Financing-oplossing kunnen we onze marketingstrategie en internationale expansie beter faciliteren. De structuur biedt ons ook een duurzame oplossing om toekomstige groei op een permanente basis te financieren en controle over ons bedrijf te houden. ”

Annemiek Hofland, Sector Head of Technology bij NIBC:

“Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven en het leven. NIBC heeft ervaring en biedt expertise om technologiebedrijven zoals Betty Blocks te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. We streven ernaar de partner bij uitstek te zijn voor het opschalen van SaaS-bedrijven door financieringsoplossingen te bieden die aansluiten op hun unieke behoeften. Onze ambitie bij NIBC is om het verschil te maken voor bedrijven met een abonnementsmodel door ondernemend, inventief en professioneel te zijn. ”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.