Datto verwelkomt James Vyvyan als VP Sales EMEA

| Datto | 1 min | 02 december 2020 9:57
Afbeelding: James Vyvyan, VP Sales EMEA bij datto | Copyright: Datto
Datto, wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde software- en technologieoplossingen geleverd via MSP's (Managed Service Providers), stelt James Vyvyan aan als Vice President of Sales, EMEA. Vyvyan is verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf in de regio en hij zal het sales-team in EMEA gaan leiden. Vyvyan begon zijn carrière in het Britse leger en bereikte de rang van kapitein voordat hij de overstap maakte naar het bedrijfsleven. Voorafgaand aan zijn rol bij Datto bracht hij dertien jaar door bij Sophos, waar hij na het leiden van het UK-team uiteindelijk werd gepromoveerd tot Senior Vice President van EMEA Sales.

"Prioriteit geven aan sterk verkooptalent met ervaring in het bouwen en onderhouden van relaties over de hele wereld is een topprioriteit voor Datto", zegt Sanjay Singh, Chief Revenue Officer. "Datto zet zich in om IT-providers wereldwijd te helpen bij de transformatie naar het managed services-model. Het doen van echte investeringen in regionaal leiderschap is een kernonderdeel van die belofte. Ik ben erg blij dat we James Vyvyan kunnen verwelkomen, omdat hij ongetwijfeld de teams in EMEA zal stimuleren om de groei van MSP-partners te ondersteunen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Datto
Over Datto
Als 's werelds toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde software- en technologieoplossingen, geleverd door Managed Service Providers (MSP's), stelt Datto dat er geen grenzen zijn aan wat kleine en middelgrote bedrijven kunnen bereiken met de juiste technologie. Datto biedt oplossingen op het gebied van Unified Continuity, Networking en Business Management en heeft een uniek ecosysteem van MSP-partners gecreëerd. Deze partners leveren Datto-oplossingen aan meer dan één miljoen bedrijven over de hele wereld.
Meer over Datto
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.