Seven Senders verwelkomt Martijn Kleij als Chief Sales Officer

| Seven Senders | 2 min | 02 december 2020 15:10
Afbeelding: Martijn Kleij, Chief Sales Officer bij Seven Senders | Copyright: Seven Senders
Seven Senders heeft Martijn Kleij aangesteld als Chief Sales Officer (CSO). Samen met de twee managing directors Dr. Johannes Plehn en Thomas Hagemann zal hij onderdeel uitmaken van het managementteam. Seven Senders biedt een platform voor pakketdistributie, dat (online) retailers verbindt met premium lokale pakketbezorgers in Europa en de rest van de wereld. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om snel en tegen aantrekkelijke tarieven tegemoet te komen aan de verschillende wensen en behoeften van klanten.

Martijn Kleij beschikt over ruime ervaring in de logistieke sector. In eerdere rollen was hij Sales Director en meest recent, Vice President Marketing & Retail bij DHL Parcel Benelux, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor marketing, product management, pricing, customer experience, en het netwerk van ruim 3.000 servicepunten. Kleij begon zijn carrière in de uitzendbranche, waar hij gedurende 10 jaar diverse managementfuncties bekleedde. Naast een opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag voltooide hij ook zijn MBA in Nederland.

“Met de sterke groei en de toename van het belang van de e-commerce sector, nemen ook de uitdagingen toe. Seven Senders streeft continue naar een optimalisering van haar logistieke diensten, en tot nu toe met veel succes. Ik kijk er met veel plezier en enthousiasme naar uit om een bijdrage te kunnen leveren als Chief Sales Officer,” zegt Kleij.

“We zijn super trots Martijn te mogen verwelkomen in ons team. Hij neemt een berg ervaring in de logistiek mee en hij speelt een cruciale rol in het succesvol nastreven van onze groeistrategie,” zegt Dr. Johannes Plehn, oprichter en CEO van Seven Senders.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Seven Senders
Seven Senders is Europa’s toonaangevende platform voor pakket distributie. Dit is meermaals onderstreept door het winnen van verschillende prijzen, zoals de Supply Chain Scale-up Award 2019. Seven Senders verbindt retailers met premium lokale pakket bezorgers en stelt hen zo in staat om efficiënter, goedkoper en sneller te bezorgen en dit op basis van maatwerk te doen die aansluiten bij de wensen van retailer en die van haar haar klant, de eindconsument. Een ongeëvenaarde consumenten ervaring gedurende het bezorgproces wordt verder vergroot door Seven Senders perfecte tracking, communicatie en logistieke managementoplossingen die retailers in staat stellen om complete transparantie in elke stap van het bezorgproces te hebben
Meer over Seven Senders
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.