Entranz stelt eerste volledige softwareoplossing voor particuliere COVID snelteststraten beschikbaar

Analyse Portal ondersteunt met ticketverkoop, toegangscontrole en beveiligde resultaatverwerking

| Entranz | 2 min | 2 december 2020 15:19
Afbeelding: Portal Klantenkaart Teststraat | Copyright: Entranz
Ticketsoftwarebedrijf Entranz lanceert de Analyse Portal, de eerste complete softwareoplossing voor particuliere COVID snelteststraten. Deze SAAS-oplossing helpt private teststraten met ticketverkoop, toegangscontrole en het veilig verwerken van testresultaten. Met de Analyse Portal voldoet de softwareleverancier aan de strenge eisen vanuit de overheid, GDPR en ISO.

Door het volledige dienstenpakket kosteloos aan te bieden aan organisaties, verwacht Entranz dat particuliere snelteststraten net zo toegankelijk zullen worden als de testlocaties van de GGD. “Gelukkig ziet de overheid in de private sector een welkome aanvulling op het huidige testbeleid”, zegt Tom Mulder, mede-eigenaar van Entranz. “Met de Analyse Portal hopen wij zoveel mogelijk administratieve handelingen bij de particuliere analisten weg te halen, zodat zij zich kunnen focussen op veilige en kwalitatieve tests. Doordat onze oplossing volledig voldoet aan de uitgangspunten vanuit de overheid én AVG- en ISO-proof is, kunnen Nederlandse burgers er zeker van zijn dat hun testresultaten in goede handen zijn. Bovendien hoeven uitbaters zich hierdoor geen zorgen te maken over ongewenste consequenties, zoals dataleks of boetes.”

Procedure

Behalve kwaliteit en veiligheid zet Entranz met de Analyse Portal in op gebruiksgemak. Mulder: “De oplossing is als het ware een one-stop-shop voor teststraten. Het opzetten van het platform is in enkele minuten gebeurd. Vanaf dat moment kunnen organisaties tijdsloten en capaciteit toewijzen aan één of meerdere testlocaties. Iedere bezoeker ontvangt per mail een aankoopbewijs van een specifiek tijdslot, dat een medewerker contactloos bij de ingang kan scannen. Op die manier proberen wij ook hun veiligheid te waarborgen.” Na het testen verwerkt de medische opgeleide analist de resultaten in een informatiesysteem, die pas na een dubbelcheck bevestigd kunnen worden. Direct na bevestiging ontvangt de testpersoon een beveiligde e-mail met de uitslag en vervolgadviezen. “Met deze procedure hopen wij bij te dragen aan een vertrouwd proces, voor zowel analisten als de Nederlandse burger”, aldus Mulder.

Voor meer informatie, bekijk teststraat.entranz.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Entranz
Over Entranz
Entranz is een ticketprovider voor evenementen met een hoofdkantoor in Zoetermeer. Door onze slimme tools voor ticketverkoop en eventregistratie haal je alles uit de ticketverkoop van jouw evenement.
Meer over Entranz
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.