DigiCert Enterprise PKI Manager verbetert de beveiliging voor thuiswerkers

Dankzij Enterprise PKI Manager kunnen organisaties eenvoudig digitale certificaten uitgeven ter beveiliging van gebruikers, apparaten en applicaties

| DigiCert | 3 min | 2 december 2020 15:23
Afbeelding: DigiCert Enterprise PKI Manager screenshot | Copyright: DigiCert
Enterprise PKI Manager, dat onderdeel uitmaakt van DigiCert ONE™ van de wereldwijd toonaangevende leverancier van TLS/SSL-, IoT- en PKI-oplossingen DigiCert, ondersteunt de groeiende groep thuiswerkers met geautomatiseerde uitgifte van certificaten, waarmee zij zichzelf en hun apparaten op grote schaal kunnen authenticeren en gegevens kunnen versleutelen. Thuiswerken gaat niet meer verdwijnen. Volgens Gartner wil 74% van de leidinggevenden een deel van de medewerkers permanent laten thuiswerken. Digitale certificaten zijn een bewezen en veelgebruikte methode voor krachtige authenticatie en worden gebruikt op vele apparaten, platformen en besturingssystemen.

Veel grote organisaties gebruiken een eigen, private certificaatinstantie binnen hun netwerken en vertrouwen op handmatig certificaatbeheer. Dat leidt regelmatig tot fouten, met toegangsproblemen en overwerkte beveiligingsteams als gevolg. Met Enterprise PKI Manager kunnen organisaties gemakkelijk digitale certificaten beheren om hun medewerkers, apparaten en gegevens in het netwerk te beveiligen. Deze kunnen on-premise bij de klant of in de cloud worden geïmplementeerd, en het beheer van de oplossing wordt gedaan door de klant of door DigiCert.

'Enterprise PKI Manager biedt slimme automatisering en integratie, waarmee bedrijven hun gebruikers kunnen beschermen, ongeacht waar ze verbinding maken met het netwerk', vertelt Brian Trzupek, Senior Vice President of Product bij DigiCert. 'Enterprise PKI Manager is zeer flexibel en compatibel met diverse oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten. Met dit PKI-systeem kunnen onze klanten niet alleen hun medewerkers en apparaten op afstand beheren en beschermen, maar ook de gegevens, e-mail en applicaties die ze nodig hebben voor hun werk.'

Enterprise PKI Manager vertegenwoordigt een flexibele totaalaanpak voor grootschalig PKI-beheer. Met Enterprise PKI Manager kunnen organisaties digitale handtekeningen inschakelen voor grote aantallen gebruikers en apparaten, een op containers gebaseerde cloudarchitectuur gebruiken en razendsnel digitale certificaten uitgeven.

Met Enterprise PKI Manager kunnen organisaties het volgende doen:
  • Op API's gebaseerde registratie van apparaten en gebruikers met digitale certificaten mogelijk maken.
  • Integreren met marktleidende MDM/UEM-platforms voor apparaatregistratie en -beheer.
  • E-mails beveiligen met authenticatie en encryptie door middel van S/MIME-certificaten.
  • Veilige documentondertekening mogelijk maken in alle fysieke en virtuele netwerkomgevingen van het bedrijf.
  • Integreren met de andere DigiCert ONE-workflowmanagers voor veilige codeondertekening en beveiliging van IoT-apparaten.

DigiCert houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor thuiswerken en externe toegang, en werkt aan de integratie met producten van uiteenlopende partners op het gebied van MDM, UEM en smart cards.

Enterprise PKI Manager is gebouwd op DigiCert ONE, een PKI-beheerplatform waarvan de architectuur en technologie speciaal zijn ontwikkeld als moderne PKI-infrastructuurservice voor actuele beveiligingskwesties. Het in 2020 op de markt gebrachte DigiCert ONE biedt meerdere beheeroplossingen en komt tegemoet aan vele PKI-behoeften. Het platform is flexibel genoeg voor implementatie on-premise, binnen de eigen landsgrenzen of in de cloud en voldoet aan allerlei vereisten met betrekking tot maatwerkintegratie en fysiek gescheiden omgevingen. Bovendien kunnen snel enorm hoge volumes aan certificaten worden uitgeven dankzij de krachtige en schaalbare infrastructuur. DigiCert ONE biedt compleet centraal beheer van gebruikers en apparaatcertificaten. Deze moderne benadering van PKI levert vertrouwen binnen dynamische IT-omgevingen.

Enterprise PKI Manager is nu verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar https://www.digicert.com/digicert-enterprise-pki-manager. U kunt zich ook aanmelden voor een gratis webinar over de kosten van het opzetten en beheren van een interne certificaatinstantie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DigiCert
DigiCert is de wereldwijd toonaangevende leverancier van schaalbare TLS/SSL, IoT- en PKI-oplossingen voor identiteit en encryptie. De innovatiefste bedrijven ter wereld vertrouwen op de expertise van DigiCert op het gebied van identiteit en encryptie, voor hun webservers en Internet of Things-apparaten. DigiCert ondersteunt TLS en andere digitale certificaten voor PKI-implementaties op elke schaal met zijn oplossing voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, CertCentral®. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende platform voor certificaatbeheer, de snelle en bekwame klantenservice en hun toonaangevende beveiligingsproducten.
Meer over DigiCert
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.