Miss Appril lanceert The House of Appril

| The House of Appril | 2 min | 02 december 2020 15:33
Copyright: The House of Appril
The House of Appril is een nieuw personeelsbureau gespecialiseerd in native software developers. Dit nieuwe platform staat geheel in het teken van het bijeenbrengen van app professionals en bedrijven. Zij doen dit vanuit een uniek ecosysteem waarin kennis, expertise en werk bij elkaar komen.

“Met The House of Appril verbinden en ondersteunen wij iedereen die meewerkt aan een app: van conceptfase tot in de Appstore” vertelt Jacqueline de Gruyter, een van de oprichters. “Wij doen dit vanuit vier pijlers: ons netwerk, de vacatures, onze trainingen én onze events zoals het appril festival, meetups en als partner van Appdevcon.

Geworteld in de Appcommunity

Met deze geïntegreerde werkwijze onderscheid The House of Appril zich van andere personeelsbureaus. Al deze initiatieven en events zijn ontwikkeld om vakgenoten bijeen te brengen, expertise te delen en professionals te inspireren op het gebied van appontwikkeling. Hierdoor biedt The House een uniek ecosysteem van kennis, werk en inspiratie binnen de app-community. Dit doen zij inmiddels ruim negen jaar. “We merken dat bureaus klaar zijn met “CV schuivers methode” onze aanpak wordt echt gewaardeerd”, merkt Jacqueline.

Ivo Jansch, co-founder van Egeniq, merkt dit ook: “Miss Appril onderscheid zich van andere werving en selectie bureau's door een nauwe betrokkenheid bij zowel de ontwikkelaars als de opdrachtgevers. Een voorgestelde kandidaat is vaak ook direct echt een goede match omdat Jacqueline weet wat beide partijen graag willen en zo de juiste mensen bij elkaar brengt.”

Preferred supplier: van agency tot aan corporate

Door de samenwerking aan te gaan met Leon Brouwers kan The House of Appril grotere partijen bedienen. Met een bewezen track record in de arbeidsbemiddeling met zijn bureau Matchpartner, weet Leon alles van Werving en Selectie en Detachering - zijn kennis en expertise zorgen voor een stabiele, betrouwbare dienstverlening. Door deze bundeling van krachten is The House niet alleen benaderbaar voor kleinere projecten, maar beschikken ze ook over voldoende slagkracht om overheden en grote bedrijven te bedienen. Door het grote netwerk en de goede relatie met developers kan The House zeer snel schakelen. Daarbij hanteert het bureau haarscherpe tarieven en levert het hoge kwaliteit personeel.

Vacaturesite met 100% dedicated appvacatures

Op www.thehouseofappril.com kunnen bezoekers de nieuwste vacatures op het gebied van appontwikkeling vinden én meer lezen over de andere activiteiten van The House.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over The House of Appril

Via The House of Appril kunnen bezoekers de nieuwste vacatures op het gebied van appontwikkeling vinden én meer lezen over de andere activiteiten van The House.
Meer over The House of Appril

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.