Het belangrijkste nieuws van Dreamforce To You

| Salesforce | 6 min | 02 december 2020 15:38
Copyright: Salesforce
De wereldwijde pandemie heeft elk deel van ons leven veranderd en ook de manier waarop we met elkaar omgaan.

Toen we dit jaar nadachten over hoe we Dreamforce konden benaderen, wisten we dat we anders moesten denken. "We weten dat Dreamforce anders is dan elke andere techconferentie, en we hebben als pioniers gedacht om ervoor te zorgen dat we kunnen transformeren in de context van een jaar als 2020", zegt Chief Marketing Officer, Stephanie Buscemi.

Als onderdeel daarvan moesten we nieuwe strategieën toepassen om in contact te blijven met onze stakeholders en de productinnovatie te leveren die onze klanten van ons gewend zijn.

Vandaag zal Salesforce Chair en CEO Marc Benioff een virtuele keynote houden om Dreamforce to You 2020 te starten, onze visie voor de toekomst te delen, het succes van onze klanten te vieren en nieuwe innovaties te onthullen op het Salesforce Customer 360 Platform.

Rondom Dreamforce to You kondigen we nieuwe productinnovaties aan en vertellen we over klanten die innoveren op ons platform waarmee ze succes kunnen behalen in het ‘nieuwe normaal’:

Salesforce tekent definitieve overeenkomst om Slack over te nemen

Gisteren maakte Salesforce bekend dat Salesforce en Slack een definitieve overeenkomst hebben getekend waarbij Salesforce Slack overneemt. De combinatie van Slack met Salesforce Customer 360 zal een transformatie inhouden voor klanten en de branche. De combinatie creëert het besturingssysteem voor de nieuwe manier van werken, waardoor bedrijven op unieke wijze kunnen groeien en succesvol zijn in de volledig digitale wereld.

Lees meer in dit Engelstalige persbericht.

Salesforce Hyperforce: 's werelds # 1 CRM beschikbaar op grote openbare clouds

Salesforce kondigt vandaag Hyperforce aan; een nieuwe versie van de platformarchitectuur van het bedrijf, gebouwd om veilig en betrouwbaar de volledige Salesforce Customer 360 te leveren op grote openbare clouds, inclusief Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries en meer.

Hyperforce is een compleet vernieuwde architectuur van Salesforce, ontworpen om een nog krachtiger en schaalbaar platform te leveren om de groei en het succes van Salesforce's wereldwijde klantenbestand te ondersteunen. Hyperforce stelt klanten van Salesforce in staat om vanaf elke locatie veilig toegang te krijgen tot elke Salesforce-app en -platform, terwijl de schaal en flexibiliteit van de openbare cloud wordt benut.

Salesforce Einstein Automate: verander de werksnelheid met end-to-end intelligente workflowautomatisering

Salesforce introduceert vandaag ook Einstein Automate - een end-to-end oplossing voor workflowautomatisering die mensen en bedrijven in staat stelt productiever te zijn.

Organisaties schakelen over naar digitale klantervaringen en creëren meer data uit meer systemen dan ooit tevoren. Tijdrovende, alledaagse processen worden getransformeerd, van het verwerken van verzekeringsoffertes tot het verifiëren van gebruikersaccounts. Als gevolg hiervan schakelen organisaties steeds meer over op nieuwe workflow automatiseringstechnologie om werknemers te helpen productiever te zijn en optimaal werk te leveren. Einstein Automate levert automatiseringsmogelijkheden die zijn ontworpen voor elke bedrijfsfunctie en elke branche waarmee iedereen in een bedrijf intelligente workflows kan bouwen en data in elk systeem kan integreren door te klikken in plaats van te coderen.

Met Einstein Automate kunnen organisaties:
  • Alles automatiseren - met behulp van de nieuwe Flow Orchestrator, een low-code workflow-ontwikkelingstool waarmee gebruikers workflows kunnen samenstellen die werknemers tijd besparen door complexe, multi-user processen en goedkeuringen te automatiseren.
  • Alles integreren - inclusief ongelijksoortige apps en gegevens met de nieuwe MuleSoft Composer voor Salesforce, de snelste en gemakkelijkste no-code-oplossing om ongelijksoortige apps en gegevens met Salesforce te verbinden en een 360-gradenbeeld van de klant te ontwikkelen.
  • Elke branche transformeren – het gebruik van vooraf gebouwde oplossingen en middelen van Salesforce en partners op de AppExchange, 's werelds meest toonaangevende cloudmarktplaats voor bedrijven, en no-code-tools, vooraf gebouwde begeleide ervaringen en templates op de nieuw beschikbare OmniStudio.

Service Cloud Workforce Engagement

Service Cloud Workforce Engagement helpt contactcenters vandaag de dag om succesvol te zijn in een volledig digitale wereld waar je vanaf elke plek kunt werken.

Salesforce introduceert vandaag ook Service Cloud Workforce Engagement, een nieuw product voor dynamische personeelsplanning om contactcenters te helpen de vraag naar klantenservice te voorspellen, om medewerkers op de juiste manier te ondersteunen en agenten op afstand in realtime te coachen om betrouwbare service-ervaringen te leveren.

Service Cloud Workforce Engagement helpt bedrijven uitzonderlijke service te leveren door de vraag naar klantenservice te voorspellen en de juiste medewerkers die de juiste vaardigheden bezitten op het juiste moment in te zetten. Met Service Cloud Workforce Engagement kunnen managers van een contactcenter:
  • De efficiëntie van de werkplek optimaliseren om aan de behoeften van de klant te voldoen met Intelligent Dynamic Forecasting, dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (AI) om managers van een contactcenter te helpen voorspellen hoeveel verzoeken bij het contactcenter binnenkomen, via alle kanalen en regio's.
  • Veranderen van een kostenpost naar een post die winst oplevert met Omnichannel Capacity Planning, waarmee managers van een contactcenter de personeelsbehoeften op elk digitaal kanaal kunnen beheren - van telefoon, e-mail, webchat en sms tot sociale kanalen - en de juiste agenten op het juiste moment kunnen toewijzen op basis van de vaardigheden en beschikbaarheid van de agent.
  • De betrokkenheid van agenten verhogen, betere prestaties en hoogwaardige klantinteracties stimuleren met Personalized Agent Engagement, waarmee managers eenvoudig realtime coaching en on-demand training kunnen bieden vanaf elke locatie.

Bentley Motors: De toekomst van luxe mobiliteit opnieuw uitvinden met Salesforce

Salesforce kondigt vandaag aan dat Bentley Motors, een Brits, duurzaam luxe autobedrijf, Salesforce-cloudoplossingen gaat inzetten om zijn werknemers een 360-gradenbeeld van klanten te geven. Door de verkoop-, service- en marketingorganisaties van Bentley Motors met elkaar in contact te brengen om een persoonlijke, luxueuze ervaring te bieden aan klanten bij elke interactie.
Omdat autofabrikanten meer aandacht besteden aan directe klantbetrokkenheid, wat nog is versneld door de pandemie, hebben ze één enkele bron van waarheid nodig die klant- en voertuiggegevens verenigt. Bentley Motors heeft een reeks Salesforce-oplossingen ingebouwd om zijn werknemers dit 360-gradenbeeld te bieden en zo het volgende te kunnen leveren:
  • Excellente Service: het team van merkadviseurs van Bentley Motors zal Sales Cloud en Service Cloud gebruiken om alle potentiële en bestaande klanten te beheren op een enkel omnichannelplatform, en stelt klanten in staat Live Chat te gebruiken als een nieuw kanaal naar keuze voor realtime ondersteuning.
  • Gepersonaliseerde ervaringen: met behulp van Marketing Cloud kan Bentley Motors gepersonaliseerde ervaringen bieden via e-mail, sms en internet en aangepaste campagnes maken op basis van de interesses en geschiedenis van klanten, inclusief het delen van informatie over lanceringen van nieuwe auto's of het verwelkomen van een nieuwe klant in de Bentley Motors-community.
  • Verhoogde groei: door gebruik te maken van MuleSoft en Tableau kan Bentley Motors gegevens van honderden nieuwe en legacysystemen ontsluiten en koppelen om zijn retailers een 360-gradenbeeld van de klant te bieden. Door de voorkeuren van elke klant en eerdere betrokkenheid bij het merk te begrijpen, kunnen retailers zeer persoonlijke service leveren vanaf het moment dat een klant een Bentley Motors-showroom betreedt.
Stem hier af op de keynote voor meer informatie over de innovaties die vandaag zijn aangekondigd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.