Synology 2021 and Beyond!

| Synology | 1 min | 02 december 2020 15:42
Gewaardeerd
Copyright: Synology
In 2020 is alles anders dan anders. Ook het jaarlijkse fysieke Synology-event vindt dit jaar op een andere manier plaats, namelijk digitaal: Synology 2021 and Beyond!

Wat niet verandert, is het inhoudelijke deel van het evenement. Nog is het event het moment om bijgepraat te worden over de ontwikkelingen die Synology het afgelopen jaar heeft doorgemaakt en de producten en software-oplossingen die we het komende jaar kunnen verwachten.

Een klein tipje van de sluier: de afgelopen maanden maakte Synology een sterke groei door waarbij de zakelijke units voor veel bedrijven een goede oplossing bleken om bedrijfsgegevens op afstand beschikbaar te maken.

Synology zal komend jaar verder inzetten op deze trend met nieuwe clouddiensten waarmee ondersteuning wordt geboden van on-premises tot de hybride cloud tot de cloud. Ook worden de back-upmogelijkheden verder uitgebreid en worden er uitbreidingen gedaan met betrekking tot identiteitsverificatie.

Met deze verbeteringen wil Synology zijn producten nog beter laten aansluiten op de huidige behoeften van bedrijven. Want de toename van het aantal thuiswerkers zorgt nog altijd voor uitdagingen met betrekking tot het veilig beschikbaar maken van bedrijfsgegevens.

Het Synology 2021 evenement is op maandag 7 december om 13.00 uur via YouTube te volgen, maar is uiteraard na afloop ook on-demand terug te kijken. Aanmelden kan via https://event.synology.com/nl-nl/annual_event.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Synology
Synology vervaardigt network-attached opslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers in de cloud data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren, geheel transformeert. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën probeert Synology gebruikers te helpen bij het centraliseren van gegevensopslag en -back-up, het onderweg delen van bestanden, de implementatie van professionele bewakingsoplossingen en bij netwerkbeheer. Dat alles op een betrouwbare en betaalbare manier. Synology heeft als ambitie het leveren van producten met toekomstgerichte functies en wil de beste klantenservice bieden.
Meer over Synology
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.