Door partnerships met Zuora en Cylynt helpt Thales leveranciers meer waarde te halen uit hun software

| Thales | 3 min | 02 december 2020 16:11
Copyright: Thales
  • Geïntegreerde end-to-end software lifecycle management mogelijkheden zorgen voor meer omzet uit software.
  • Een datagedreven benadering voorziet organisaties van marktinzichten en leadgeneratie, wat het mogelijk maakt het intellectueel eigendom en de software te beschermen tegen oneerlijke concurrentie.
Door de partnerships met Zuora en Cylynt kunnen klanten van Thales de omzet uit software vergroten en een hogere compliance bij eindgebruikers realiseren.

Thales Sentinel, het wereldwijd leidende merk voor software licensing, delivery en bescherming, helpt bedrijven bij het genereren van nieuwe omzetstromen, het verbeteren van de operationele efficiëntie, het verhogen van de klanttevredenheid en het verkrijgen van waardevolle zakelijke inzichten uit hun software. Door Sentinel te integreren met de mogelijkheden van Zuora en Cylynt, worden klanten voorzien van een completer end-to-end software lifecycle management.

Optimalisering van subscription licensing en facturering

De samenwerking met Zuora zorgt voor een integratie en daardoor verdere verbetering van het abonnementsbeheer en licentiebeheer. Organisaties werkzaam in iedere branche kunnen hierdoor een naadloze en plezierige abonnee-ervaring garanderen.

“Om waarde te creëren moeten bedrijven de toegang tot hun digitale technologie effectief en efficiënt beheren. Tegelijkertijd moeten bedrijven klanten een naadloze en veilige gebruikerservaring bieden. Deze nieuwe samenwerking met Thales zal onze gezamenlijke klanten een schaalbare, flexibele oplossing bieden die bij uitstek geschikt is om de toegankelijkheid en het gebruik van abonnementen te stimuleren. Dit maakt een consistente groei op lange termijn mogelijk”, zegt Kristin Hagan, Global Head of ISV's and Technology Partnerships bij Zuora.

Omzet genereren door software compliance

De Thales Sentinel oplossing helpt software bedrijven de omzet te maximaliseren door ervoor te zorgen dat eindgebruikers de software gebruiken conform de voorwaarden van hun licentieovereenkomst. Dit werkt hand in hand met Cylynt’s antipiraterij en software compliance technologie waarmee bedrijven hun softwaremisbruik tegengaan en kunnen veranderen in omzet. De klanten van Thales profiteren zo van een datagedreven benadering om marktinzichten te verkrijgen en leads te genereren, terwijl het intellectueel eigendom en de software beschermd worden tegen onrechtmatige concurrentie.

“De belangrijkste drijfveer voor onze klanten is omzetgroei. In de huidige markt moeten bedrijven software in recurring revenue modellen aanbieden, waarbij subscription licenties centraal staan. Het is cruciaal voor onze klanten dat ze de markt kunnen betreden met volledig geïntegreerde software-aankoop-, facturerings- en licentiesystemen die eenvoud bieden voor hun eindgebruikers. Het is voor organisaties ook essentieel dat zij de inkomsten van hun bestaande klanten maximaliseren. We hebben dan ook grote verwachtingen van de partnerships met Cylynt en Zuora, omdat het onze klanten extra controle biedt over het afdwingen van compliance bij eindgebruikers”, aldus Damien Bullot, Vice President, Software Monetization bij Thales.

Ted Miracco, CEO van Cylynt vult aan: "Een belangrijk aspect van het leveren van software van hoge kwaliteit in combinatie met een duurzame verkoopstrategie, is het kunnen begrijpen hoe software wordt gebruikt door eindgebruikers. Net zo belangrijk is echter dat iemand uw activiteiten niet kan nabootsen door middel van technieken als reverse engineering. Onze samenwerking met Thales stelt providers in staat om dat essentiële inzicht in hun klanten te krijgen, terwijl ze er zeker van zijn dat hun intellectuele eigendom veilig is."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Thales
Over Thales
De mensen op wie we allemaal vertrouwen om de wereld draaiende te houden, vertrouwen op Thales. Onze klanten komen naar ons toe met grote ambities: om het leven beter te maken, om ons veilig te houden. Door een unieke combinatie van diverse expertise, talenten en culturen, ontwerpen en leveren onze architecten buitengewone hoogtechnologische oplossingen. Oplossingen die morgen mogelijk maken, en wel vandaag. Van de bodem van de oceanen tot diep in de ruimte en cyberspace helpen we onze klanten slimmer te denken en sneller te handelen – zodat groeiende complexiteit en ieder beslissend moment beheersbaar blijft.
Meer over Thales
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.