Collibra stelt Madan Gadde aan als Chief Customer Officer

| Collibra | 2 min | 12 december 2019 20:21
Afbeelding: Madan Gadde, CCO Collibra | Copyright: Collibra
Het Data Intelligence-bedrijf Collibra heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Madan Gadde als Chief Customer Officer, een nieuwe rol voor het bedrijf. Gadde zal leiding geven aan de inspanningen van het bedrijf om meer dan 400 wereldwijde klanten te ondersteunen binnen financiële diensten, technologie, nutsbedrijven, detailhandel, gezondheidszorg en meer.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van klantgerichte technologische oplossingen wereldwijd, diende Gadde meest recent als Senior Vice President (SVP) Customer Success bij DataStax, een toonaangevende leverancier van databasesoftware voor hybride en multi-cloud gedistribueerde applicaties. Daarvoor leidde Gadde klantenservice bij FIS als SVP van wereldwijde professionele diensten. Gadde bekleedde ook verschillende leidinggevende functies bij HP, Genesys en Mercury Interactive.

"Collibra's succesinitiatieven voor klanten zijn een cruciaal onderdeel van ons zakelijke succes op de lange termijn", aldus Philip Carty, Chief Revenue Officer voor Collibra. “Terwijl we onze activiteiten wereldwijd blijven opschalen, wordt het formaliseren van een goed presterende klantstrategie noodzakelijk. Met de uitgebreide achtergrond van Madan in het leiden van wereldwijde post-salesinspanningen, zal hij klanten helpen het volledige potentieel van Data Intelligence te realiseren door van gegevens een strategisch en concurrerend activum te maken."

Gadde wordt belast met het opbouwen van de organisatie en de visie voor de post-salesfunctie. Voortbouwend op zijn aantoonbare staat van dienst, zal hij de strategie leiden voor Collibra's best-in-class managementprogramma's voor klantenadvies en samenwerken met het managementteam om de klantreis te stroomlijnen.

"Collibra loopt voorop bij het helpen van hedendaagse wereldwijde ondernemingen om Data Intelligence te benutten om de waarde van hun gegevens te ontgrendelen," zei Gadde. "Mijn missie is om onze klanten te helpen Collibra snel te adopteren en alle Data Citizens in staat te stellen processen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en innovatie te stimuleren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Collibra

Over Collibra

Collibra is het bedrijf voor Data Intelligence . We versnellen vertrouwde bedrijfsresultaten door de juiste gegevens, inzichten en algoritmen te verbinden met alle Data Citizens. Ons cloudgebaseerd platform verbindt IT en het bedrijf om een ??datagestuurde cultuur voor de digitale onderneming op te bouwen. Wereldwijde organisaties kiezen Collibra om de waarde van hun gegevens te ontgrendelen en er een strategisch, concurrerend bedrijfsmiddel van te maken.
Meer over Collibra

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.