MMD introduceert twee nieuwe Philips Brilliance-monitoren met USB-C-docking en Windows Hello™

Ontworpen voor productiviteit en verbeterde beelden

| MMD | 3 min | 03 december 2020 13:33
Afbeelding: De Philips 326P1H
MMD, de toonaangevende beeldschermspecialist en merklicentiepartnervoor Philips-monitoren, kondigt de nieuwe Philips 326P1H (31.5-inch / 80 cm diag.) en Philips 329P1H (31,5-inch / 80 cm diag.) monitoren aan. De nieuwe monitoren bieden een ingebouwd USB type-C dockingstation met stroomtoevoer, briljante beeldkwaliteit met hoge precisie, helderheid en een webcam uitgerust met geavanceerde sensoren voor Windows Hello™ gezichtsherkenning. Deze monitoren zijn ideaal voor architecten en grafisch ontwerpprofessionals, financiële uitvoerders, ingenieursbureaus en andere organisaties die high-performance monitoren nodig hebben voor nauwkeurig, kleurkritisch werk. Hoewel deze Philips-monitoren oplossingen bieden voor alle professionals, zijn ze ook betrouwbaar voor het dagelijkse computergebruik thuis en voldoen ze aan allerlei behoeften voor iedereen.

Connectiviteit voor elke taak

De Philips 326P1H- en Philips 329P1H-monitoren zijn voorzien van een ingebouwd USB type-C dockingstation met stroomtoevoer (waarmee je je laptop direct kunt opladen tot 90 W). Vergemakkelijk je werk door al je randapparatuur, zoals toetsenbord, muis en RJ-45 Ethernet-kabel, rechtstreeks op het dockingstation van de monitor aan te sluiten en geniet van de eenvoud van de slanke, omkeerbare USB-C-connector waarmee je eenvoudig met één kabel kunt docken. Je kunt ook in je privéleven van deze functies profiteren, omdat je hiermee je favoriete tv-series in hoge resolutie kunt bekijken terwijl je gegevens overdraagt ??en je notebook oplaadt. Deze monitoren zorgen ervoor dat jouw werkruimte netter dan ooit is. De Philips 326P1H is ook voorzien van de DisplayPort-uitgang waarmee je meerdere beeldschermen met hoge resolutie in serie kunt schakelen met slechts één kabel van jouw eerste beeldscherm naar de pc, zonder het gedoe van onnodige snoeren en kabels.

Hoge beeldkwaliteit en visueel comfort

Detail, kleur en hoge resolutie zijn de sleutelwoorden voor deze monitoren. De Philips 326P1H-monitor levert Quad HD-beelden van 2560 x 1440 pixels, waardoor elk detail gemakkelijk te zien is, terwijl het Philips 329P1H-scherm een ??UltraClear 4K UHD-resolutie (3840 x 2160) biedt, voor een levensechte kijkervaring die het verschil maakt. Deze visuele kenmerken zijn het perfecte antwoord op een breed scala aan professionele behoeften, niet alleen voor grafische 3D-toepassingen, maar ook voor de financiële sector met het gebruik van gedetailleerde spreadsheets. Deze monitoren hebben een IPS-scherm dat extra brede kijkhoeken van 178/178 graden geeft, waardoor je het scherm vanuit vrijwel elke hoek kunt bekijken en altijd kleurnauwkeurigheid biedt. Als verder bewijs dat deze monitoren zijn ontworpen met gebruikers in gedachten, waarbij hun productiviteit en welzijn centraal staan, zijn ze ook voorzien van Flicker-Free-technologie voor meer kijkcomfort en LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit. Ze voldoen ook aan de TUV Rheinland Eye Comfort-norm om vermoeidheid van de ogen door langdurig computergebruik te voorkomen.

Duurzaamheid als prioriteit

Daarnaast hebben deze monitoren een “groene” kant dankzij hun Eco-design. Ze zijn allebei voorzien van de PowerSensor, een sensor die detecteert of de gebruiker voor het scherm staat en automatisch de helderheid van de monitor verlaagt wanneer de gebruiker weggaat, waardoor tot 80% energiekosten worden bespaard, en de LightSensor, die de beeldhelderheid aanpast aan de lichtomstandigheden voor het perfecte beeld met minimaal stroomverbruik.

Beide monitoren voldoen ook aan de RoHS-normen, zijn EnergyStar 8.0 en EPEAT(1) gecertificeerd en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen zoals lood, kwik en PVC / BFR. Bovendien zijn de verpakkingsmaterialen 100% recyclebaar.

De Philips 326P1H-monitor is vanaf begin december verkrijgbaar met een adviesprijs van € 489, - en de Philips 329P1H-monitor is vanaf eind december verkrijgbaar met een adviesprijs van €689,-.

Afbeeldingen: Meer informatie over Philips-monitoren: https://www.philips.co.uk/cm-pc/monitors

1) EPEAT-classificatie is alleen geldig waar Philips het product registreert. Bezoek https://www.epeat.net/ voor de registratiestatus in jouw land.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.