Vernieuwde ASUS ZenBooks zijn nu verkrijgbaar in Nederland: Nóg dunner, lichter en krachtiger!

| ASUS | 3 min | 3 december 2020 15:21
Afbeelding: De ZenBook 14 UX425 in Pine Grey met TouchPad | Copyright: ASUS
Vandaag heeft ASUS zijn vernieuwde ZenBooks uitgebracht in Nederland. De ZenBook 14 (UX425) en ZenBook 13 (UX325) worden gekenmerkt door extreme draagbaarheid, veelzijdigheid, tijdloos design en de kracht die nodig is om overal efficiënt te kunnen werken.

Vakkundig vervaardigd

De ZenBook is vakkundig ontworpen om werkzaamheden on-the-go gemakkelijk uit te voeren en om moeiteloos opgeborgen te kunnen worden in een tas of koffer, zonder in te hoeven leveren op prestaties. Deze nieuwe modellen kennen een dikte van slechts 13.9mm en gewicht van net iets meer dan een enkele kilogram, waardoor de gebruiker amper door heeft dat hij een laptop met zich meedraagt.

Beide notebooks zijn gecertificeerd naar militaire standaarden op het gebied van duurzaamheid. Ze hebben verschillende, loodzware tests doorstaan om optimale weerbaarheid en stevigheid te kunnen garanderen. Voorbeelden van deze tests zijn blootstelling aan zonnestraling, vallen van grote hoogten en extreme temperaturen. De ZenBooks overleven een de val van een bureau of onverwachte stoten dus zonder moeite, waar je ook bent. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de stijlvolle kleur ‘Pine Grey’ en op de deksel is de iconische, cirkelgesponnen metalen afwerking van ASUS te vinden.

Extra veelzijdig, extra veel batterijduur

Ondanks de zeer compacte behuizing is er een grote hoeveelheid poorten te vinden in de ZenBooks: HDMI, 2 x Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB 3.2 Gen 1 Type-A en een MicroSD-kaartlezer zijn allemaal aanwezig om de gebruiker niet tegen beperkingen aan te laten lopen. Ook zorgt het kleine formaat van de laptop niet voor de reductie van batterijduur. Integendeel, want deze gaat tot maar liefst 21 uur mee. Indien de accu toch leeg is, dan kan de gebruiker hem in slechts 49 minuten tijd tot 60% opladen.

Op het randje

De vernieuwde ZenBooks beschikken over een kraakhelder, vierzijdig NanoEdge-beeldscherm. De randen zijn zó dun, dat er sprake is van een screen-to-body ratio van maar liefst 90% in het geval van de UX425 (tegenover 88% op de UX325). Het scherm is bovendien erg zuinig: Met een verbruik van 1-watt kan het beeldscherm een helderheid tonen van maar liefst 450 nits in het geval van de UX325 (tegenover 400 nits op de UX425). Hierdoor wordt bovendien de levensduur van de batterij gemaximaliseerd.

Overal is rekening mee gehouden

Op de vernieuwde ZenBook 14 (UX425) kun je altijd rekenen. Niet alleen vanwege de punten die hierboven worden opgesomd, maar ook vanwege zijn NumberPad. Dit is een numeriek touchpad dat verschijnt op de plek van de touchpad wanneer de gebruiker dat wil. Hiermee kunnen berekeningen razendsnel worden gemaakt en wordt het gebrek aan een numeriek keypad op compacte laptops op een slimme manier opgelost.

Prijs en beschikbaarheid

De ZenBook 14 (UX425) en ZenBook 13 (UX325) zijn nu verkrijgbaar in Nederland. Meer informatie over de beschikbare configuraties is te vinden in de bijlagen.

Hieronder zijn de retailers te vinden waar de vernieuwde ZenBooks verkrijgbaar zijn:

UX425: UX325:

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.