Lumen introduceert Data Access Accelerator voor real-time datatoegang wereldwijd

| Lumen | 2 min | 04 december 2020 9:53
Copyright: Lumen
Wereldwijd zoeken bedrijven naar de beste manier om hun data te beheren voor het verbeteren van data-intensieve toepassingen. Om bedrijven te helpen toegang te krijgen tot data die zich overal ter wereld bevinden, introduceert Lumen Technologies de Data Access Accelerator. Deze managed service, die draait op het Lumen-platform, maakt het mogelijk om ongestructureerde bestandsdata te verkrijgen en te verwerken vanaf verschillende locaties. Bedrijven ervaren zo een verbeterde productiviteit met bijna real-time toegang tot bestanden, ongeacht de locatie. Daarnaast hoeven zij minder tijd te besteden aan het verplaatsen van bestanden en is er meer tijd voor het verkrijgen van waardevolle inzichten in data.

Lumen® Data Access Accelerator biedt organisaties verschillende voordelen:
  • Versnelde time-to-value van data met de mogelijkheid om verbindingen te maken van hoge kwaliteit met geografisch verspreide bestandsdata, ongeacht de locatie en zonder data eerst te hoeven kopiëren of verplaatsen.
  • Verbeterde gebruikersproductiviteit met bijna real-time toegang tot bestanden; de manier waarop deze bestanden kunnen worden gebruikt en vanaf waar deze kunnen worden beheerd wordt uitgebreid.
  • Aanpasbare infrastructuur die zich kan afstemmen op veranderende bedrijfsbehoeften. De afhankelijkheid van IT voor de bouw van nieuwe infrastructuur voor dataopslag en -overdracht wordt zo tot een minimum beperkt. Versterkte data-integriteit en veiligheid door bestanden in te zien vanaf het bronpunt, in plaats van kopieën te moeten maken.
  • Maximaal concurrentievoordeel door sneller waardevolle inzichten uit data te halen.
  • Vereenvoudigde datamanagementcyclus met een oplossing die volledig wordt beheerd en bewaakt door Lumen.

Data omzetten in bedrijfswaarde

“Zakelijk succes betekent dat je overal data kunt verzamelen, analyseren en erop kunt reageren, van de cloud tot aan de netwerk edge”, zegt David Shacochis, Vice President of Enterprise Technology & Field CTO bij Lumen Technologies. “Met de Lumen Data Access Accelerator geven we organisaties via beveiligde netwerken toegang tot hun data. Bestanden die duizenden kilometers verderop worden opgeslagen, laden alsof ze lokaal zijn opgeslagen. Deze oplossing helpt organisaties te profiteren van de data-intensieve toepassingen van de 4e Industriële Revolutie en kan worden gebruikt in combinatie met het Lumen global edge compute platform.”

"Bedrijven hebben moeite om ruwe data om te zetten in bedrijfswaarde, omdat ze vaak worden opgeslagen in allerlei omgevingen en op verschillende locaties, ver weg van de analysetools en gebruikers die de data nodig hebben", aldus Lynda Stadtmueller, Research Vice President, Network, Data center & Cloud, Frost & Sullivan. "De nieuwe Data Access Accelerator van Lumen structureert en versnelt de stroom van deze ongestructureerde data, waardoor gebruikers en machines er toegang tot krijgen alsof het om lokale data gaat. Als een volledig beheerde dienst vereenvoudigt de Lumen Data Access Accelerator het databeheer. Organisaties kunnen zo de waarde van hun data maximaliseren."

Klik hier voor meer informatie over de Lumen Data Access Accelerator.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Lumen

Lumen (NYSE: LUMN) gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met 700.000 kilometer aan glasvezel om klanten in meer dan 60 landen te bedienen, leveren we het snelste, meest veilige wereldwijde platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.
Meer over Lumen

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.