Anker Innovations presenteert de PowerConf, een draagbare bluetooth speakerphone voor videovergaderingen

| Anker Innovations | 2 min | 07 december 2020 11:24
Afbeelding: De PowerConf | Copyright: Anker Innovations
Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, presenteert de Anker PowerConf. Deze draagbare bluetooth speakerphone met professionele bel-kwaliteit zorgt ervoor dat je overal en altijd verstaanbaar bent tijdens je videovergadering.

Anker PowerConf

Ontelbare online videovergaderingen verder hebben veel mensen wel een keer last gehad van geluidsproblemen. Dit zorgt voor veel frustratie. Met de Anker PowerConf is dat verleden tijd. Deze bluetooth speakerphone zorgt ervoor dat jij en jouw gesprekspartners altijd goed verstaanbaar zijn en door zijn lichte gewicht en compacte maat is de PowerConf gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Met slechts éénmaal opladen kan de PowerConf tot wel 24 uur gebruikt worden. Daarnaast is het apparaat multifunctioneel in te zetten. Zo is het door een USB-aansluiting het mogelijk om andere apparaten zoals een mobiele telefoon op te laden.

“Met de Anker PowerConf wordt vergaderen een stuk gemakkelijker”, zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “Elkaar niet of lastig kunnen verstaan is vervelend en het kost veel energie om iemand goed te kunnen verstaan, Dat behoort nu tot de verleden tijd en doordat de PowerConf gemakkelijk mee te nemen is ben je overal en altijd goed voorbereid.”

Ervaar minder vergaderfrustraties

De Anker PowerConf bevat 6 interne microfoons voor uitstekende opvang van het stemgeluid. Daarnaast bevat de speakerphone 360º dekking voor tot wel 8 personen waardoor jij en de aanwezige gesprekspartners altijd goed verstaanbaar blijven voor de persoon aan de andere kant van de lijn.
Ook bevat de Anker PowerConf slimme stemverbeteringstechnologie. Door een DSP-toepassing wordt omgevingsgeluid tot wel 20 dB onderdrukt en worden echo’s tot maximaal 70 dB gereduceerd. PowerConf verbindt niet alleen geluiden van buiten, maar compenseert tegelijkertijd het volume en de afstand van je stem. De Anker PowerConf bluetooth speakerphone is compatibel met platformen zoals ZOOM, Skype, Google Meet, Microsoft Meet etc.
Eigenschappen Anker PowerConf
De belangrijkste eigenschappen van de Anker PowerConf zijn:
  • Spreektijd van 24 uur na éénmaal opladen
  • Lichtgewicht en compact
  • Meerdere USB-C-aansluitingen
  • Compatibel met ZOOM, Skype, Google Meet, Microsoft Meet
  • Minder omgevingsgeluid door DSP-toepassing
  • Slimme stemverbeteringstechnologie

Beschikbaarheid

De Anker PowerConf heeft een adviesprijs van €149.- en is per direct verkrijgbaar bij MediaMarkt en BOL.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anker Innovations
Anker Innovations is marktleider in snelle oplaadtechnologie en consumentenproducten voor smart home, smart audio en smart driving. De innovaties worden op de markt gebracht onder vijf merken: Anker, Eufy, Nebula, Roav en Soundcore.
Meer over Anker Innovations
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.