OutSystems kondigt strategische samenwerking aan met Amazon Web Services

Samenwerking met AWS versnelt applicatieontwikkeling en adoptie van schaalbare clouddiensten

| OutSystems | 2 min | 07 december 2020 14:21
Afbeelding: OutSystems app builder screenshot | Copyright: OutSystems
OutSystems, leverancier van het moderne applicatie-ontwikkelplatform, gaat een meerjarige overeenkomst aan met Amazon Web Services (AWS). Deze samenwerking biedt OutSystems de mogelijkheid diepere integraties met AWS-diensten in de OutSystems Cloud te leveren. Hiermee kunnen klanten wereldwijd verbeterde DevOps, data en analytics, artificial intelligence/machine learning (AI/ML) en andere AWS-diensten implementeren in applicaties. De combinatie van OutSystems en AWS biedt klanten een betere en efficiëntere manier om complexe, belangrijke software naar de cloud te migreren. De combinatie van OutSystems en AWS biedt klanten de hoogste kwaliteitseisen op het vlak van schaalbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

De volgende stap voor de OutSystems Cloud

Dit partnership heeft als doel om het aanbod van de OutSystems Cloud te ontwikkelen en klanten, ongeacht omvang of branche, in staat te stellen snel applicaties te ontwikkelen in een volledig beheerde omgeving. OutSystems en AWS werken samen om te investeren in mensen, technologie en processen zodat meer klanten een soepele adoptie van de OutSystems cloud kunnen realiseren. Dit is mogelijk vanuit zowel de bestaande OutSystems-omgeving als vanuit meer traditionele manieren van ontwikkelen. De samenwerking onderstreept het belang van snellere innovatie voor ontwikkelaars, door de drempels van legacy software-tools weg te nemen en meer clouddiensten in applicaties te integreren. OutSystems en AWS bieden een vereenvoudigd consumptiemodel voor de OutSystems Cloud door het aan te bieden in de AWS Marketplace en te investeren in de OutSystems Forge marketplace. Dit stimuleert en democratiseert innovatie in de developer-community.

"Onze relatie met AWS is een fundamenteel onderdeel van onze missie om elke organisatie de kracht van innovatie door middel van software te geven", zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. "OutSystems Cloud stelt onze klanten in staat om hun applicaties sneller en eenvoudiger te ontwikkelen en tegelijkertijd de voordelen van AWS te benutten. We blijven onze klanten- en develop-community ondersteunen door verder te investeren en ons platform te optimaliseren, aangezien deze strategische samenwerkingsovereenkomst middelen en inzet van beide bedrijven biedt om zich te blijven richten op het leveren van een veel grotere waarde."

"OutSystems deelt de inzet van AWS om te innoveren ten behoeve van onze gezamenlijke klanten, en om de diensten en producten te creëren die zij vandaag de dag nodig hebben", zegt Doug Yeum, hoofd van de Global Partner Organization, Amazon Web Services, Inc. "We zijn verheugd om onze samenwerking met OutSystems voort te zetten om hun cloudaanbod uit te breiden met de breedte en diepte van AWS-diensten op gebieden zoals ontwikkeltools, data en analyse, en machinaal leren om onze gezamenlijke klanten de mogelijkheid te bieden om applicaties te ontwikkelen en uit te voeren met behulp van de schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit die AWS biedt.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.