Onguard verbetert zijn productiviteit en support met Parallels RAS

| Parallels | 3 min | 7 december 2020 17:36
Exclusief
Copyright: Parallels
Iedere dag gebruiken mensen uit meer dan 50 landen het Onguard platform om tastbare resultaten te boeken met order-to-cash (O2C) en credit management. Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Het geïntegreerde platform van het bedrijf zorgt ervoor dat alle processen in de order-to-cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden. Intelligente tools die onderling verbonden zijn bieden een overzicht en controle van de betaalproces, maar dragen ook bij aan duurzame klantrelaties.

De uitdaging: Gebruikersgegevens migreren via een applicatie op afstand

Onguard werkte met Microsoft RDS remote desktop applicaties. OnGuard ondervond uitdagingen toen medewerkers gebruikersgegevens probeerden te migreren via een applicatie op afstand. Het bedrijf was niet tevreden met de mogelijkheid om de uploads en andere eenvoudige processen te automatiseren. Bovendien namen de IT-kosten toe omdat er behoefte was aan meer advies over de problemen rondom load belancing en de toenemende serviceaanvragen van eindgebruikers.

De IT-afdeling wilde de activiteiten op het gebied van assistentie op afstand stroomlijnen. Dit zou helpen bij het oplossen van technische problemen op apparaten van eindgebruikers, die waren aangesloten op het on-premise netwerk. Bovendien wilde OnGuard zijn remote en Cloudprocessen verbeteren, zodat ze zich weer konden focussen op het realiseren van innovatieve oplossingen voor O2C.

De oplossing: Parallels RAS zorgt voor gestroomlijnde processen en faciliteert software management

Na grondig onderzoek koos OnGuard voor Parallels® Remote Application Server (RAS), vanwege zijn veelzijdige functionaliteit en kosteneffectiviteit.

Parallels RAS is een volwaardige virtuele desktop- en applicatie delivery oplossing. Het omvat eenvoudige patching / updates voor alle VDI-klonen, slimme server load balancing, automatische client configuratie en kant-en-klare schaduwfuncties die technische ondersteuning gemakkelijk maken voor zowel beheerders als eindgebruikers.

De unieke technische features, kostenbesparende licentie-opties en ondersteuning van derden maakt Parallels RAS een eenvoudige en effectieve keuze voor Onguard. Dankzij Parallels RAS kan het bedrijf tijd en geld besparen omdat er minder dure uitbreidingen en kostbaar overleg nodig is.

Belangrijkste voordelen: een all-in-one oplossing die productiviteit verhoogd en IT budget verlaagd

De overgang naar Parallels RAS overtrof de verwachtingen van het Onguard IT-team op het gebied van eenvoud en snelheid. Het team genoot vooral van de overzichtelijke en gemakkelijke installatie, die meteen zorgde voor meerwaarde zonder de technische documentatie te hoeven raadplegen. Onguard maakte zich zorgen over de migratie van eindgebruikers, maar Parallels RAS migreerde gebruikers sneller en op een meer georganiseerde manier dan ze hadden verwacht.

Sinds de upgrade naar Parallels RAS heeft Onguard zijn Total Cost of Ownership (TCO) kunnen verlagen dankzij een eenvoudigere licentieovereenkomst, een verhoogde efficiëntie van taakverdelingen en een verminderde behoefte aan ondersteuning en
extern advies. Medewerkers van Onguard waarderen de volledige mobiele functionaliteit en ondersteuning voor Windows, Mac®, HTML5 Client, Linux en alle gangbare mobiele besturingssystemen. Volgens OnGuard was het voorheen onmogelijk dat deze apparaten op zo'n vloeiende en efficiënte manier konden samenwerken. Bovendien neemt de productiviteit en tevredenheid binnen de organisatie toe, omdat medewerkers gebruik kunnen maken van hun eigen apparaten.

“We waarderen de ‘out-of-the-box mogelijkheden van Parallels RAS. Al onze apparaten worden volledig ondersteund.” – Ben Chewter, Senior Developer Team Lead bij Onguard

Conclusie

De uitgebreide omgeving remote application access omgeving van Parallels RAS zorgt ervoor dat Onguard een efficiëntie- en organisatieniveau kan behalen die voorheen niet mogelijk werd geacht. Bovendien heeft het bedrijf zijn TCO aanzienlijk verlaagd en meer upgrades kunnen doorvoeren. Bovendien kan OnGuard, dankzij de verminderde vraag naar gebruikersondersteuning, zich concentreren op het vergroten van zijn marktleiderspositie voor innovatieve IT-oplossingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parallels
Parallels is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen waarmee personen en bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot en gebruik kunnen maken van de toepassingen en bestanden die ze nodig hebben, ongeacht het apparaat en besturingssysteem dat ze gebruiken. Met Parallels beschikken klanten over de best beschikbare technologie, of het nu gaat om Windows, Mac, iOS, Android of de cloud.

Parallels lost complexe technische problemen en problemen met de gebruikerservaring op en helpt bedrijven en individuele klanten om simpel, efficiënt en rendabel te werken met toepassingen waar ze zich ook bevinden: op locatie, op afstand, in een eigen datacenter of in de cloud. Parallels is een businessunit van Corel.
Parallels International GmbH. Parallels, het logo van Parallels, Parallels Access en Coherence zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Parallels International GmbH in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen. CorelDRAW, MindManager en WinZip zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Corel Corporation in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  ClearSlide is een geregistreerd handelsmerk van ClearSlide Inc. in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  Apple, iCloud, iPad, iPhone, Mac, MacBook Pro, macOS, Metal en Touch Bar zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere genoemde product- en servicenamen, logo’s, merken en alle genoemde geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken worden alleen gebruikt voor identificatiedoeleinden en blijven het exclusieve eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Gebruik van merken, namen, logo's of andere informatie, afbeeldingen of materialen van een derde partij houdt geen goedkeuring in. We wijzen elk eigendomsrecht af in dergelijke informatie, afbeeldingen, materialen, merken en namen van derden.
Meer over Parallels
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.