Western Digital sluit partnership met RAIDIX om opslagprestaties van enterprise NVMe SSD’s te verbeteren

| Western Digital | 2 min | 08 december 2020 10:06
Copyright: Western Digital / RAIDIX
Western Digital en storage-software bedrijf RAIDIX werken samen om het potentieel van NVMe-opslag in RAID-toepassingen te maximaliseren. De door RAIDIX-software ondersteunde NVMe RAID kan tot tien miljoen input/output bewerkingen per seconde (IOPs) leveren vanaf twintig schijven. Tevens wordt een breed scala aan RAID-niveaus ondersteund om prestaties te verbeteren en data-integriteit te beschermen.

De samenwerking met RAIDIX helpt integrators en cloudbedrijven om over te stappen van SATA-opslagsystemen naar de snellere NVMe-oplossingen, die aanzienlijk hogere prestaties en lagere latency leveren. Door RAIDIX ERA-software te installeren kunnen klanten eenvoudig de mogelijkheden van RAID-software implementeren op Western Digital Ultrastar NVMe SSD’s. Dit stelt hen in staat om data te beschermen en tegelijkertijd maximaal gebruik te maken van NVMe-prestaties, zonder onnodige bottlenecks tussen de CPU en het opslagsysteem.

Door verwerkte gegevens toe te wijzen in vectorregisters van multi-core CPU's, biedt de RAIDIX NVMe RAID-oplossing snelle controleberekening. Ondertussen wordt verlies van systeemprestaties voorkomen door hybride belasting of een opslagarray herstelmodus. Hierdoor kunnen enterprise infrastructuren beter opschalen naar pieken in de workload door applicaties zoals business intelligence, data-analyse, virtualisatie en ERP.

RAIDIX-software is zonder extra kosten beschikbaar voor bestaande Western Digital NVMe-opslag-klanten, op maximaal acht Western Digital-devices.

“Het maximaliseren van het potentieel van onze Ultrastar NVMe SSD's is cruciaal voor ons om onze klanten het beste van dienst te kunnen zijn in een datagestuurd tijdperk. We zijn altijd op zoek naar manieren waarop we prestaties en de betrouwbaarheid van data-opslag kunnen verbeteren. Het partnership met RAIDIX stelt ons in staat om precies dat te doen”, zegt Davide Villa, directeur bedrijfsontwikkeling EMEAI bij Western Digital. “Legacy SATA-opslagoplossingen kunnen de voortdurende toename van data en cloudopslag niet aan. Samen met RAIDIX bieden we klanten nu een kosteneffectieve, betrouwbare RAID-mogelijkheid om over te stappen van het SATA-protocol naar snelle NVMe-opslag."

"We zijn verheugd om samen te werken met een vertrouwd merk als Western Digital om high-performance RAID-oplossingen mogelijk te maken voor onze klanten. NVMe SSD's zijn nog erg onderbenut, met name als het gaat om netwerkopslagsystemen. We zijn er zeker van dat onze RAID-software ondernemingen helpt bij de noodzakelijke en soepele overgang naar een krachtige NVMe RAID-opslag oplossing die kan voldoen aan de moderne opslagvereisten”, voegt Sergey Fedorov, VP International Sales bij RAIDIX, toe.

Meer informatie via: https://www.raidix.com/solutions/western-digital/era-sn640/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Western Digital

Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.