Citrix ontvangt Common Core Certification; versimpelt aankoopproces voor publieke sector

Certificering maakt Citrix Virtual Apps and Desktops tot veilige voorkeursoplossing in 30 landen, wat het makkelijker maakt voor inkopers om deze oplossing aan te schaffen

| Citrix | 2 min | 08 december 2020 15:48
Copyright: Citrix
Het aanschafproces van software is vaak complex, vooral in de publieke sector waar specifieke procedures gelden. Citrix maakt dit proces makkelijker. Vandaag kondigt het bedrijf aan dat Citrix Virtual Apps and Desktops, versie 1912 LTSR Premium Edition, de Common Criteria Certification heeft ontvangen. Deze certificering stelt inkopers in staat om de oplossing, die nu in 30 landen geldt als veilige voorkeursoplossing, snel en efficiënt aan te schaffen in overeenstemming met hun processen.

Common Criteria Certification is een internationaal veiligheidsprogramma, waar erkende instellingen IT-producten testen en evalueren aan de hand van de beveiligingsstandaard die in de Common Criteria Recognition Arrangement (CCRA) door 30 landen, waaronder Nederland, is vastgelegd. Citrix Virtual Apps and Desktops 7 1912 LSTR is geëvalueerd door het Canadian Centre for Cyber Security en voldeed aan alle vereisten voor het Common Criteria Evaluation Assurance Level 2, met extra waardering voor de wijze waarop kwetsbaarheden worden verholpen. Hierdoor is uiteindelijk een EAL2+ (ALC_FLR.2)-waardering toegewezen.

"Deze certificering onderstreept onze constante inzet om veilige software te leveren aan onze klanten en is een teken van vertrouwen in de beveiliging en netwerkbeveiliging van onze Citrix Virtal Apps and Desktops-producten”, zegt Steven Nguyen, vicepresident en algemeen directeur publieke sector voor de Verenigde Staten.

Klik hier om meer te leren over onze oplossingen en de waarde die ze kunnen toevoegen voor organisaties in de publieke sector.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.