AWS kondigt samenwerking aan met MGM om zijn mediatoevoerketen te moderniseren

| AWS | 1 min | 8 december 2020 16:22
Copyright: MGM
Amazon Web Services kondigde een meerjarige samenwerking aan met Metro Goldwyn Mayer (MGM) om zijn kernmediatoeleveringsketen en bedrijfsbrede mediadistributieplatform opnieuw vorm te geven. MGM bezit een van 's werelds grootste bibliotheken met premium film- en televisie-inhoud, waaronder de Bond- en Rocky-filmfranchises, evenals de series Fargo, Vikings en The Handmaid's Tale, en is gericht op de productie, acquisitie, licenties en wereldwijde distributie van zijn film- en televisie-inhoud over alle mediaplatforms. MGM migreert zijn contentbibliotheek en kritieke SAP-workloads naar AWS om zijn mediatoeleveringsketen te ondersteunen en zijn contentrechten en distributieprocessen te ondersteunen. MGM draait op AWS en zal inhoud snel en op schaal over meerdere platforms verspreiden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.