Nutanix benoemt Rajiv Ramaswami tot Chief Executive Officer

| Nutanix | 1 min | 9 december 2020 18:42
Afbeelding: Rajiv Ramaswami, Chief Executive Officer bij Nutanix | Copyright: Nutanix
Nutanix, een leider in private cloud, hybride en multicloud computing, kondigt aan dat de Raad van Bestuur Rajiv Ramaswami heeft benoemd tot President en Chief Executive Officer, met ingang van woensdag 9 december 2020, en als lid van de Raad van Bestuur, met ingang van maandag 14 december 2020. Ramaswami volgt medeoprichter Dheeraj Pandey op, die eerder aankondigde te stoppen als CEO van Nutanix na de benoeming van een opvolger.

Ramaswami is een ervaren executive in de technologie-industrie die senior executive functies heeft bekleed bij verschillende marktleiders, waaronder VMware, Broadcom, Cisco en Nortel, nadat hij zijn carrière bij IBM was begonnen. Ramaswami heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 30 jaar in het ontwikkelen en opschalen van bedrijven in cloudservices, software en netwerkinfrastructuur. In zijn meest recente rol als Chief Operating Officer, Products and Cloud Services bij VMware, beheerde Ramaswami mede het portfolio van producten en diensten van VMware. Ook leidde hij verschillende belangrijke overnames en speelde een sleutelrol bij de overgang van VMware naar een subscription- en SaaS-model.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Nutanix
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.