Klanten van E2open en Shippeo profiteren van partnership

| SHIPPEO | 3 min | 09 december 2020 18:50
Copyright: SHIPPEO
Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility oplossingen, kondigt vandaag een samenwerking aan met E2open, het netwerk voor de opkomende digitale economie. Dankzij de samenwerking kunnen klanten hun digitale transformatie versnellen.

Via haar business netwerk verbindt E2open klanten met alle niveaus van kanaal-, leverancier-, logistieke en wereldwijde handelspartners om betere beslissingen te kunnen nemen en de toeleveringsketens voor alle sectoren op elkaar af te stemmen. Het open vervoerdersnetwerk van E2open omvat alle manieren van transport over de gehele wereld, inclusief visibility tot meer dan 40% van het wereldwijde volume van zeevracht.

Met Europa’s snelst groeiende vervoerders-netwerk volgt Shippeo op dit moment meer dan 10 miljoen vrachten in 70 landen en in een groot aantal sectoren, waaronder productie, handel en logistieke dienstverlening.

De integratie van beide netwerken en applicaties levert een uiterst nauwkeurige, real-time zichtbaarheid op van transport over de weg voor complexe en bedrijfskritische logistieke operaties, met een focus op datakwaliteit, tijdigheid en detail tot en met productniveau.

“Wereldwijde visibility is fundamenteel voor de flexibiliteit en veerkracht van de toeleveringsketen”, zegt Michael Farlekas, president en ceo van E2open. “De aankondiging van vandaag is een vervolg op ons Visibility For All™-initiatief en versterkt het commitment van E2open om de meest uitgebreide en nauwkeurige visibility te bieden bij alle soorten leveringen, in alle sectoren en alle regio’s. We versnellen zo de digitale transformatie van onze klanten en maken ze veerkrachtiger en sterker.”

Het nieuwe niveau van veerkracht en flexibiliteit om kansen te benutten en verstoringen het hoofd te bieden, vraagt om een end-to-end supply chain management dat kan zien, begrijpen, handelen en leren. Ten aanzien van het ‘zien’, kunnen alle E2open-klanten kosteloos de In-Transit Visibility applicatie aan hun huidige abonnement toevoegen. Data uit het E2open netwerk zorgt ervoor dat geavanceerde applicaties verder gaan dan zichtbaarheid van goederen in beweging en voorspellende ETA’s. Deze nieuwe generatie toepassingen begrijpt de zakelijke gevolgen van vertragingen, neemt proactief corrigerende maatregelen en leert van de resultaten met kunstmatige intelligentie (AI), om steeds beter te presteren en betere beslissingen te nemen.

“De samenwerking met Shippeo maakt gebruik van ons open architectuurplatform en ondersteunt de strategie van E2open om klanten toegang te bieden tot het grootste en meest uitgebreide netwerk”, zegt Pawan Joshi, executive vice president product management & strategy bij E2open. “Doordat wij de Shippeo- en E2open netwerken naadloos met elkaar verbinden, kunnen klanten hun productiviteit verhogen en hun klantenservice verbeteren.”

“Wij zijn zeer enthousiast om met E2open samen te werken en klanten duidelijk inzicht in hun supply chain te bieden”, zei Lucien Besse, chief operations officer Shippeo. “Bij veel organisaties valt met onderlinge samenwerking nog veel winst te behalen en wij zien dat supply chain visibility technologie daarbij essentieel is."

Voor meer informatie over de transportbeheer-toepassingen van E2open: https://www.e2open.com/intelligent-applications/transportation-and-logistics.
Voor meer informatie over trends in transport visibility: https://www.shippeo.com/en/resources/blog.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SHIPPEO
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over SHIPPEO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.