Innovatieve draadloze opladers met automatische back-up van Western Digital beschikbaar in Nederland

| Western Digital | 3 min | 10 december 2020 10:25
Afbeelding: De Ixpand Wireless Charger Sync aan het werk | Copyright: Western Digital
Western Digital Corp. breidt het portfolio mobiele oplossingen uit met de SanDisk Ixpand Wireless Charger Sync en SanDisk Ixpand Wireless Charger 15W. De Ixpand Wireless Charger Sync is een innovatieve draadloze oplader voor Qi-apparaten die tevens automatisch een back-up maakt van foto's en video's.

Drie nieuwe mobiele oplossingen

De Ixpand Wireless Charger Sync is een snelle, draadloze oplader die automatisch back-ups maakt zodat waardevolle ruimte op de smartphone wordt vrijgemaakt. Deze mobiele opslag is verkrijgbaar in capaciteiten tot 256 GB.

Daarnaast introduceert het merk een praktische, draadloze snellader die tot 15W stroom levert: de Ixpand Wireless Charger 15W. Consumenten leggen hun Qi-ondersteunde telefoon of ander Qi-ondersteund apparaat simpelweg op de oplader om het snel op te laden.

Zowel de Ixpand Wireless Charger Sync als de Ixpand Wireless Charger 15W zijn geschikt voor AirPods Pro, iPhone 8 of nieuwer, Samsung Galaxy S7 of nieuwer, Samsung Galaxy Note 5 of nieuwer en andere Qi-ondersteunde telefoons. Functies zoals temperatuurregeling, detectie van onbekende apparaten en adaptief opladen helpen om de batterij van de telefoon te beschermen.

Naast de draadloze opladers introduceert Western Digital ook een nieuwe flashdrive die automatisch back-ups maakt: de SanDisk Ixpand Flash Drive Luxe. Dit is een volledig metalen 2-in-1-flashdrive waarmee gebruikers moeiteloos bestanden kunnen overzetten tussen iPhone, iPad Pro, Apple-computers en andere USB Type-C -apparaten, inclusief Android-telefoons.

image

Belangrijkste kenmerken

Ixpand Wireless Charger Sync
 • Maakt automatisch een back-up van foto's, video's en contacten rechtstreeks op de oplader door de telefoon op het basisstation te plaatsen.
 • 10W snellader.
 • Eenvoudig ruimte vrij maken op een telefoon
 • Automatische back-up van foto's en video's in volledige resolutie.
 • Wordt geleverd met stekker en 1,8 meter kabel.
 • Ondersteunt meerdere profielen, zodat de oplader gedeeld kan worden met gezinsleden.
Ixpand draadloze oplader 15W
 • Levert tot 15 W stroom bij snel opladen bij gebruik met een 24 W QC3.0 AC-adapter
 • Wordt geleverd met SanDisk-wisselstroomadapter en een 1,5 meter USB Type-C-kabel.
 • Een zachte rubberen ring voorkomt wegglijden van de smartphone.
Ixpand Flash Drive Luxe
 • 2-in-1 flashdrive met Lightning- en USB Type-C-aansluitingen.
 • Metalen behuizing.
 • Eenvoudig ruimte vrij maken op smartphones.
 • Automatische back-up van foto's, video's en meer.
 • Draaibaar ontwerp beschermt connectoren
 • Voorzien van een opening om de flashdrive eenvoudig mee te nemen aan een sleutelhanger.

Prijs en beschikbaarheid

De Ixpand Wireless Charger Sync is er in de capaciteiten 64GB, 128GB en 256GB met een adviesprijs vanaf € 95,99 en is nu verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De Ixpand Wireless Charger 15W heeft een adviesprijs van € 49,99 en is nu verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De Ixpand Flash Drive Luxe is er in de capaciteiten 64GB, 128GB en 256GB met een adviesprijs vanaf € 54,99 en is nu verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De nieuwe SanDisk-laders komen met een gelimiteerde garantie van twee jaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.