Drie redenen waarom je een televisie van LG wil testen

Nog gezelliger thuis dankzij duizend-en-een nog te ontdekken opties

| LG Electronics | 3 min | 10 december 2020 10:29
Copyright: LG Electronics
Sinds het uitbreken van de crisis, speelt ons sociaal leven zich voornamelijk af thuis. Er is veel tijd om te Netflixen, televisie te kijken, te bankhangen, te gamen … Televisies worden hierdoor stilaan (nog) onmisbaarder in ons dagdagelijkse leven. Ze zorgen ervoor dat mensen even kunnen ontsnappen aan de realiteit. En hoe kun je dit beter doen dan door een televisie met premium beeld, perfect helder geluid en duizend-en-een opties die je nog moet ontdekken? Hieronder kun je alvast drie redenen vinden, waarom je absoluut een OLED van LG moet testen:

Je eigen thuisbioscoop

Laten we eerlijk zijn, met zo weinig nieuwe films in de bioscoop en het grote aanbod Video on Demand is een bioscoopbezoekje niet meer nodig om jouw favoriete film (of serie) in perfecte beeldkwaliteit tot zijn recht te laten komen. Met de Smart TV’s van LG creëer jij thuis namelijk jouw eigen bioscoop, en kies je zelf welke films, series of muziek je opzet.

‘Maar welke moet ik hebben dan?’, geen zorgen: we got you! Met de LG GX OLED 65-inch, overigens ook verkrijgbaar in 55- en 77-inch, tover jij de woonkamer namelijk om tot een unieke thuisbioscoop. De hele LG GX Gallery-serie staat bekend om haar artistieke en minimalistische ontwerp. De Smart TV heeft de geroemde LG OLED-technologie, hierdoor is er geen achtergrondverlichting nodig en heeft iedere pixel z’n eigen lichtbron: dit zorgt voor de hoogste beeldkwaliteit en maakt mogelijk dat deze TV slechts 1,9mm dik kan zijn.

‘En het geluid dan?’, ook daar heeft LG aan gedacht. De LG GX soundbar, speciaal ontworpen voor bij de LG GX serie, zorgt met geavanceerde features voor een excellent geluid. Dankzij het verfijnde ontwerp kan de GX-soundbar zowel tegen de muur als onder de televisie worden geplaatst. De Dolby Vision speaker brengt het surroundgeluid naar een hoger niveau met driedimensionaal geluid, en zorgt voor een bioscoopwaardig geluid en de ingebouwde subwoofer voor een krachtige bass. Zo kan iedereen ook thuis genieten van een unieke bioscoopervaring!

Overtref je game-skills

Netflix inmiddels beu? Nieuwe guilty pleasures, zoals The Kissing Booth 2, al gekeken? En alle seizoenen van Suits of Modern Family gebingewatcht? Tijd om je horizon te verbreden. LG OLED televisies zijn namelijk niet alleen fijn om films en series op te kijken, maar ook perfect als gamebuddy. Wist je trouwens dat LG dit jaar partner is van de Xbox next-gen consoles? Samen garanderen ze de ultieme game ervaring door toptechnologie van Xbox te combineren met het perfecte beeld van LG – waar wacht je nog op? Go go go!

Een goed scherm dat bijvoorbeeld te combineren valt met de Xbox, is de LG CX 48-inch met 4K beeldkwaliteit. De OLED-technologie zorgt, dankzij zijn individuele pixelcontrole, voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit en ultrasnelle reactietijd zonder te haperen. En met 8 miljoen pixels in het 48-inch scherm, heeft deze LG CX een pixeldichtheid vergelijkbaar met die van een 96-inch 8K TV.

Fijn(er) voor je ogen

Lang kijken naar een beeldscherm zorgt vaak voor droge, wazige ogen en het blauwe achtergrondlicht kan leiden tot slaaptekort en slechter zicht. Dat is bij velen wel bekend, maar gelukkig is niet iedere TV belastend voor je ogen. De nieuwste series LG OLED TV’s zijn zachter voor het oog.

Zo hebben de meeste Smart TV’s uit de laatste LG OLED-serie panelen die minder blauw licht uitstralen, tot maar liefst 50 procent. Daarnaast flikkeren de OLED TV’s minder en zorgen ze altijd van een excellente beeldkwaliteit, ongeacht de kijkhoek, waarvoor de LG OLED serie ook een ‘Eye Comfort Display’ certificering heeft gekregen. Dat is mooi, want dan kun jij onbezorgd films, series en YouTube-video’s kijken of je gameking of -queen skills perfectioneren!

Heb je interesse?
Neem dan contact op met ons, dan kijken we samen welke LG Smart televisie, soundbar of ander entertainment-product voor jou en je lezers het meest interessant is en zorgen we voor een unieke ervaring op maat. Of heb je interesse in het testen van een nieuwe next-gen Xbox in combinatie met een LG OLED? Ook dan mag je bij ons aankloppen!

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.