Orange Cyberdefense lanceert zijn diepgaande analyse van de ‘state of threat’ in 2020 en deelt zijn visie voor 2021

Orange Cyberdefense lanceert zijn diepgaande analyse van de ‘state of threat’ in 2020 en deelt zijn visie voor 2021

| Orange Cyberdefense | 2 min | 10 december 2020 15:55
Copyright: Orange Cyberdefense
  • Het aantal aanvallen blijft op hetzelfde hoge niveau met een explosie van ransomware-aanvallen met een nieuw bedrijfsmodel
  • Een versnelling van de IT-transformatie als gevolg van de COVID-19 pandemie, die nieuwe risico's en beveiligingsuitdagingen met zich meebrengt: cyber security vormt nu de kern van de meeste bedrijven en vereist een nieuwe aanpak.
  • Een cybercrimineel ecosysteem dat gestructureerder en professioneler is geworden als gevolg van de enorme beloningen
Orange Cyberdefense publiceert vandaag zijn jaarlijkse verslag, de Security Navigator, dat de evolutie en veranderingen in cyberdreigingen analyseert. De gegevens, verzameld tussen januari en oktober 2020, zijn afkomstig van de 50 miljard beveiligingsgebeurtenissen die zijn geanalyseerd door Orange Cyberdefense's 17 SOC's en 11 CyberSOC's wereldwijd, het epidemiologielaboratorium en het onderzoekscentrum (World Watch), evenals van expertrapporten en benchmarkstudies.

Deze editie van 2021 biedt een uniek en uitgebreid beeld van het cyber security-ecosysteem tijdens de gezondheidscrisis, die alle landen en bedrijven heeft getroffen. Nooit eerder is het zo belangrijk geweest om uit een crisis en reactiviteit te komen om de controle over iemands cyber security reis terug te krijgen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen.

"Met Security Navigator 2021 hebben onze klanten en partners toegang tot onze cyberdreigingsanalyse. Deze is gebaseerd op erkende expertise in Threat Intelligence en op gegevens die over de hele wereld zijn verzameld via het internationale netwerk van de Orange Group", stelt Hugues Foulon, Executive Director Strategy en Cybersecurity activities bij Orange Group. Hij voegt eraan toe: "In een technische context en met organisaties die geschokt zijn door de Covid-crisis, biedt deze Security Navigator een ‘state of threat’ die de besluitvormers van bedrijven goed zal helpen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Cyberdefense
Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten aan organisaties over de hele wereld. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen. Wij zijn een bedreigingsonderzoeks- en inlichtingengestuurde beveiligingsprovider die ongeëvenaarde bescherming biedt tegen huidige en opkomende bedreigingen. Met een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, onze onderzoekers en analisten en CyberSOC’s verspreid over de hele wereld en verkoop- en servicesondersteuning, kunnen wij wereldwijde bescherming bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen.
Meer over Orange Cyberdefense
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.