SAS Cargo breidt digitale dienstverlening verder uit met Cargo Portal platform van Unisys

Boekingsportal maakt digitaal boeken, tracken en dynamische prijsstelling van luchtvrachten mogelijk in meer dan honderd landen

| Unisys | 2 min | 10 december 2020 16:01
Copyright: SAS Cargo Group
SAS Cargo Group A/S en Unisys versterken hun partnership. De luchtvaartmaatschappij biedt vanaf nu hun luchtvrachtdiensten via het Cargo Portal platform van Unisys aan. Cargo Portal is een multi-carrier luchtvracht boekingsportal, dat meer dan een miljoen boekingen per jaar verwerkt en luchtvaartmaatschappijen toegang geeft tot meer dan 6.000 expediteurs en verladers wereldwijd.

Cargo Portal vult de bestaande systemen van SAS Cargo aan en ondersteunt hiermee de toenemende online vraag naar hun luchtvrachtdiensten. Daarnaast helpt de portal om klanten in nieuwe markten te bereiken en hogere volumes van zelfbedieningsreserveringen te genereren. Doordat de portal volledig is geïntegreerd met de Unisys Cargo Core applicatie, vindt naadloos vrachtbeheer plaats op alle kanalen. De optie ‘Search Availability and Pricing’ binnen de portal geeft SAS Cargo realtime inzicht in de capaciteit en prijzen voor bepaalde vluchten. Zo optimaliseren dynamische prijzen het gebruik van vrachtcapaciteit en de winstgevendheid van vluchten door vrachtafmetingen al tijdens het boekingsproces te verwerken.

Leif Rasmussen, president en chief executive officer van SAS Cargo: "De samenwerking met Unisys ondersteunt onze strategie op het gebied van digital-first-services. Ons doel is om de digitale transformatie van luchtvracht te stimuleren door het makkelijker te maken om zaken te doen en een fijne klantervaring te realiseren. Unisys helpt ons met deze doelstelling. De portal vergroot de zichtbaarheid van SAS Cargo bij klanten die een transport willen boeken. We zijn erg enthousiast over de Cargo Portal gemeenschap, het bereiken van nieuwe klanten en het verhogen van ons self-service boekingsquotum."

Bill Brown, vice-president en general manager van Unisys EMEA: "Unisys ondersteunt SAS Cargo al sinds 2003. We kijken uit naar de uitbreiding van de digitale mogelijkheden met Cargo Portal om snel en eenvoudig te kunnen voldoen aan de eisen van expediteurs en verladers. Cargo Portal vereenvoudigt het boekings- en vrachtmanagementproces, waardoor het mogelijk is om nieuwe boekingen te genereren en een geweldige gebruikerservaring te bieden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Unisys

Unisys (NYSE: UIS) is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden ter wereld. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware en -diensten, hulp bij digitale transformatie van de werkplek, industriële applicaties en diensten en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik.
Meer over Unisys

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.