Geliefde VivoBook S14 van ASUS nu ook verkrijgbaar met 11e generatie Intel® Core™ processoren in Nederland

De perfecte balans tussen persoonlijkheid en prestaties is versterkt met een 11e generatie processor van Intel®. Verkrijgbaar in stijlvol Indie Black en uniek Gaia Green

| ASUS | 2 min | 10 december 2020 17:55
Afbeelding: VivoBook S14 in Gaia Green | Copyright: ASUS
  • Kenmerkend design: Getextureerde metalen behuizing met veelzijdige kleuropties, een color-blocking Entertoets en diamantgeslepen, afgeschuinde randen maken de VivoBook S14 een eyecatcher
  • Eenvoudig mee te nemen en op te bergen: Slechts 1,4 kilogram licht en 1,59 millimeter dun; NanoEdge-scherm met dunne randen en een screen-to-body ratio van 86%
  • Boost je productiviteit: Nu uitgerust met een 11e generatie Intel® Core™ om verbeterde performance te leveren.
ASUS heeft vandaag zijn geliefde VivoBook S14 (S433) voorzien van een upgrade: de karakteristieke laptop beschikt nu over een 11e generatie Intel® Core™-processor. De VivoBook S14 met biedt de perfecte balans tussen draagbaarheid, prestaties en eigenheid, zodat gebruikers zich kunnen uitdrukken via hun laptop én veeleisende taken moeiteloos kunnen uitvoeren.

Speciaal van buiten

De VivoBook S14 beschikt over een karakteristiek design met metallic textuurafwerking en afgeschuinde randen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren die zijn gekozen om de persoonlijkheid van de gebruiker te weerspiegelen. Wanneer de laptop wordt geopend ontvouwt zich direct een andere persoonlijke touch in de vorm van een color-blocking entertoets.

Ook wordt de Vivobook S14 gekenmerkt door een NumberPad. Dit is een numeriek touchpad dat verschijnt op de plek van de touchpad wanneer de gebruiker dat wil. Hiermee kunnen berekeningen razendsnel worden gemaakt en wordt het gebrek aan een numeriek keypad op compacte laptops op een slimme manier opgelost.

Krachtig van binnen

Naast een uniek design en een strak uiterlijk wordt deze opgevoerde VivoBooks aangedreven door een 11e generatie Intel® Core-processor, 8GB werkgeheugen, de Intel® Iris Xe Graphics grafische kaart en een razendsnelle PCIe®-SSD.

Andere features

Met de nieuwe Vivobook komt de gebruiker de gehele dag door en zodra de batterij toch (bijna) leeg is, dan hoeft hij niet lang te wachten om weer onbezorgd aan de slag te kunnen: In 49 minuten tijd is de accu al voor 60% opgeladen. Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) maakt razendsnelle netwerksnelheden mogelijk, waardoor het transfereren van grote bestanden en bijvoorbeeld online videochatting vliegensvlug gebeurt.

Prijs en beschikbaarheid

De vernieuwde Vivobook S14 is nu verkrijgbaar in Nederland voor €799.-. In de bijlagen zijn alle beschikbare configuraties en adviesprijzen te vinden. De Vivobook S14 is verkrijgbaar bij:
  • Alternate
  • Azerty
  • BCC
  • Bol.com
  • Levix
  • MediaMarkt
  • Megekko

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.