BluJay’s software release 21.0 stimuleert flexibele supply chains en versnelt digitale transformatie

Bruikbare data-inzichten, verbeterde gebruikerservaring, contactloos werken en uitgebreide land- en compliance-dekking onderdeel van softwareversie 21.0

| BluJay | 3 min | 11 december 2020 11:12
Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, komt met versie 21.0 van zijn transport-, distributie- en compliance-softwareapplicaties. De nieuwste releases bieden nieuwe software- en partnerintegraties, verbeterde gebruikerservaring, de meest actuele compliance-updates en uitgebreide mogelijkheden die klanten in staat stellen om sterke en flexibele supply chains te creëren.

“BluJay blijft zich richten op het ontwikkelen van doelgerichte softwaretoepassingen en het verbeteren van onze netwerk- en datamogelijkheden”, aldus David Landau, Chief Product Officer bij BluJay Solutions. “Met onze nieuwste releases willen we onze klanten nog beter uitrusten met de tools die ze nodig hebben om te overleven en te groeien in de toekomst. En of het nu gaat om gloednieuwe interfaces, een uitgebreide landelijke dekking of het verbeteren van de openheid van de applicaties met nieuwe API’s: in de 21.0 releases is er voor elk wat wils.”

De belangrijkste implementaties in versie 21.0 van BluJay’s DNA – data, netwerk en applicaties – omvatten:
  • Een integratie van data- en analysetool BluIQ by BluJay met twee extra applicaties: Customs Management Global en MobileSTAR. Real-time tracking, dagelijkse voortgang, de status van de bestuurder en het voorspelde volume kunnen zo in het dashboard eenvoudiger weergegeven worden. Ook MobileSTAR zelf heeft meerdere nieuwe functies, waaronder een verbeterde gebruikersinterface;
  • Het nieuwe ontwerp van de Procurement Tool, waarbij verbeterde data-uitwisselingsstromen zorgen voor een gestroomlijnde interactie met het TMS voor alle partijen;
  • Uitgebreid en versneld wereldwijd douanemanagement: in het Customs Management Global platform heeft BluJay een fikse uitbreiding van de dekking in Nederland ingezet voor gespecialiseerde workflows en verschillende aangiften. Daarmee ondersteunt de applicatie nu ook het Automated Import System (AIS) voor de Republiek Ierland. Updates van The Unified Customs Schemas (UCS) voor versneld en een eenvoudig data-interface vanuit elk bronsysteem ondersteunen nu zowel België als Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Lees meer over de nieuwe releases en mogelijkheden van versie 21.0 hier.

Versnelde digitale transformatie met release Transport Management for Forwarders 21.0 en Customer Portal

Ook kondigt BluJay een Customer Portal aan, samen met de release van versie 21.0 voor het Transport Management for Forwarders. Met Transportation Management for Forwarders 21.0 komt BluJay ook met het nieuwe Customer Portal, een gezamenlijk inzicht- en boekingsportaal waarmee de klanten van expediteurs eenvoudig toegang hebben tot hun belangrijkste verzendingsgegevens en online boekingen kunnen maken. Dankzij de oplossing is het opnieuw invoeren van data niet meer nodig, worden fouten verminderd en de productiviteit verhoogd voor expediteurs.

"Customer Portal's API-gebaseerde raamwerk maakt rechtstreekse toegang tot de operationele database mogelijk, waardoor informatie snel binnen handbereik is van de klanten van onze expediteurs”, aldus Ritu Rooney, Senior Global Product Manager bij BluJay Solutions.

De Transportation Management for Forwarders (TMFF) 21.0 applicatie is een oplossing voor volledige supply chain executie – via de lucht, zee of binnenlands vervoer – en is speciaal gebouwd voor wereldwijde expediteurs. Naast een verbeterde gebruikersinterface worden er extra landen en regelingen vrijgemaakt voor de integratie van douanebeheer. "BluJay's TMFF 21.0 biedt expediteurs één oplossing voor het digitaliseren van hun supply chain executie, van offerte tot afwikkeling, en het voordeel van een Customer Portal om hun klanten eenvoudig toegang te geven tot essentiële verzendingsgegevens," aldus Rooney.

Lees meer over BluJay’s Customer Portal en de features en mogelijkheden van Transportation Management for Forwarders 21.0 hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.