Samenwerking Snap Inc. en Twitter

Vanaf vandaag is het mogelijk om Tweets meteen door te plaatsen in je Snaps

| Snap | 2 min | 11 december 2020 16:21
Copyright: Snap
Vandaag de dag kijken mensen meer dan ooit op Twitter om het laatste nieuws te checken. Snap merkt dat Snapchatters steeds vaker Tweets willen delen die ze belangrijk, grappig of nieuwswaardig vinden. Nu doen ze dit vaak door een schermafbeelding van een Tweet op Snapchat te delen. Vanaf vandaag hoeven Snapchatters geen screenshot meer te maken, maar kunnen ze Tweets gemakkelijk verwerken in hun Verhaal. Mensen die een Verhaal bekijken kunnen op de Tweet tikken om deze op Twitter te bekijken.

Het is de eerste keer dat een Tweet gedeeld kan worden in Stories, terwijl gebruikers nog steeds bij hun Snapchat-camera kunnen én nog steeds alle Creative Tools kunnen gebruiken die Snapchat biedt.

Zo deel je een Tweet op Snapchat vanuit je Twitter-app:
  1. Tik op het deel icoon op de openbare Tweet die je wil delen. (NB: Een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.)
  2. Zoek het Snapchat icoon in de lijst met icoontjes.
  3. Als je al ingelogd bent op je Snapchat app en niet al bezig bent met het maken van een Snap, zal de Snapchat app direct op de Camera openen en verschijnt de Tweet die je wil delen als Sticker op je hoofdscherm. Als je vervolgens een Lens wil gebruiken, tik je één keer kort op het scherm om de Lens Carrousel te laten verschijnen.
  4. Als je klaar bent met het maken van je Snap (een foto of video), kun je het formaat en de plek van de Tweet-sticker nog aanpassen. Je kunt je Snap nu ook nog opleuken met een bijschrift, stickers, Bitmojis, Cameos en Filters.
  5. Is je kunstwerk klaar, verstuur het dan naar je vrienden en Verhalen!
  6. Mensen zien de Tweet als een sticker in je Snap en kunnen gemakkelijk omhoog swipen om de Tweet en antwoorden te bekijken op Twitter.
De Tweet blijft op Snapchat staan en zal tegelijkertijd met je Snap verdwijnen (24 uur als deze gedeeld is in een Verhaal). Als een gedeelde Tweet op Snapchat ondertussen is verwijderd zien Snapchatters dat als ze omhoog swipen om de Tweet te bekijken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.