NG-BLU Networks kiest voor Fortinet Secure SD-WAN

Steeds meer serviceproviders en MSSP’s doen beroep op Fortinet Secure SD-WAN om klanten te voorzien van geavanceerde netwerk- en security-technologie

| Fortinet | 3 min | 15 december 2020 11:18
Copyright: NG-BLU
Fortinet®, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat NG-BLU Networks, een Nederlandse serviceprovider, Fortinet Secure SD-WAN heeft ingezet om zijn klanten nieuwe diensten met toegevoegde waarde aan te bieden. NG-BLU Networks voegt zich bij de wereldwijde groeiende groep serviceproviders en managed security service providers (MSSP’s) die kiezen voor Fortinet. Enkele van deze groep zijn Fireminds, NetpluzMTN Business Kenya, TPx en Vox Telecom. Organisaties zijn momenteel bezig met het inrichten van robuustere WAN-infrastructuren. Het beheer hiervan en het oplossen van complexe netwerkproblemen zijn tijdrovende taken die met veel kosten gepaard gaan. Dienstverleners helpen hun klanten aan een oplossing voor deze problemen door nieuwe diensten te ontwikkelen op basis van Secure SD-WAN van Fortinet. Deze integratie verenigt geavanceerde netwerk- en security-technologie, zodat organisaties minder losstaande producten hoeven te gebruiken en de complexiteit aan de rand van het WAN kunnen terugdringen.

Jacco Kouwenberg, de CCO van NG-BLU Networks: “Het productaanbod van Fortinet is altijd de pijler geweest van onze oplossingen voor cloud-beveiliging. We hebben onze samenwerking opgevoerd voor de ontwikkeling van om een compleet aanbod van SD-WAN-oplossingen die door Fortinet worden ondersteund. We zijn in staat geweest om de internetprestaties en de beschikbaarheid van connectiviteit voor onze klanten te verbeteren en hebben daarnaast onze totale eigendomskosten fors kunnen reduceren. Ons aanbod van SD-WAN-oplossingen biedt ondersteuning voor klanten met een of meer locaties. Fortinet stelt ons in staat om de complete business-to-business-markt te ontginnen. Dat biedt onze IT-partners volop kansen.”

Fortinet Secure SD-WAN: een toonaangevende oplossing voor serviceproviders

Secure SD-WAN kenmerkt zich door de beste totale cost of ownership binnen de branche. Andere redenen waarom serviceproviders en MSSP’s de oplossing inzetten als de basis van hun aanbod zijn onder meer:
  • Een bijzonder uitgebreide SD-WAN-oplossing: Fortinet Secure SD-WAN is een integrale oplossing die geavanceerde routeringsmogelijkheden combineert met een ingebouwde next-generation firewall (ngfw), zelfherstellende SD-WAN-functionaliteit en intuïtieve orchestration. Dienstverleners kunnen hun klanten daarmee een optimale gebruikservaring bieden. De oplossing maakt het bovendien eenvoudiger voor hen om de netwerkomgevingen van klanten te beheren en de operationele kosten terug te dringen.
  • Leider in het Gartner Magic Quadrant: Fortinet is door Gartner gepositioneerd als ‘Leader’ in zijn marktrapporten ‘2020 Gartner Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure’ en ‘Magic Quadrant for Network Firewalls’. Het analistenbureau prees Fortinet in beide rapporten om de compleetheid van zijn visie en zijn uitvoerende vermogen ten aanzien van zijn next-generation firewall FortiGate.
  • Onderscheidende diensten voor de transformatie van de randen van het WAN: Secure SD-WAN wordt aangeboden in de vorm van een appliance en een virtuele machine, en via alle grote aanbieders van publieke clouds. Serviceproviders en managed security service providers kunnen hiermee SD-WAN-diensten aanbieden voor thuisnetwerken, filiaalnetwerken, campusnetwerken of multi-cloudomgevingen. Met deze geïntegreerde oplossing van Fortinet kunnen ze een stap verder gaan dan het simpelweg aanbieden van connectiviteitsdiensten. Ze kunnen hun aanbod uitbreiden met hybride WAN- en SD-Branch-toegangsdiensten en directe verbindingen tussen het bedrijfsnetwerk van de klant en een publieke cloud of een multi-cloudomgeving. Dienstverleners kunnen hun klanten daarmee helpen aan een breed scala aan netwerkdiensten die voorzien in 24/7 betrouwbare en veilige toegang vanaf elke locatie.

Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “Steeds meer organisaties zijn op zoek naar technologie die de netwerkinfrastructuur en security integreert. Die hebben ze nodig om processen te vereenvoudigen en een einde te maken aan silo’s. Deze convergentie wordt Security-Driven Networking genoemd, en het is de visie op basis waarvan Fortinet 20 jaar geleden werd opgericht. Onze oplossing Secure SD-WAN vormt daar de neerslag van. De unieke SD-WAN-aanpak van Fortinet stelt internetproviders en managed security service providers in staat om op flexibele wijze onderscheidende diensten met toegevoegde waarde af te leveren die een oplossing bieden voor de problemen van hun klanten en bijdragen aan forse kostenbesparingen.”

Aanvullende informatie

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst.
Meer over Fortinet
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.