Salesforce kent Nextview de hoogste status toe voor Service Cloud en Field Service expertise

| Nextview | 3 min | 15 december 2020 11:39
Gewaardeerd
Afbeelding: Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview | Copyright: Nextview
Nextview, de Salesforce Platinum Consulting Partner, heeft de Salesforce Service Cloud Expert status toegewezen gekregen. Met deze status, die bestaat uit specialismes op het gebied van Service Cloud, Field Service en Digital Engagement, is Nextview de eerste Salesforce boutique partner in de Benelux die het hoogst mogelijke expertiseniveau op de Salesforce AppExchange heeft behaald.

Succesvolle klantenservice & field service projecten

Salesforce is wereldwijd leider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en evalueert voortdurend zijn wereldwijde partnerecosysteem. Dit doen ze door het kennisniveau, de ervaring die is opgedaan met succesvol afgeronde projecten en de klanttevredenheid van elke implementatiepartner te beoordelen. Alleen partners met een hoog aantal gecertificeerde professionals en experts, een sterke en gevarieerde reeks projecten en een hoge klanttevredenheid komen in aanmerking voor de Expert Navigator-status. Nextview heeft deze status toegekend gekregen vanwege haar zeer succesvolle projecten op het gebied van Service Cloud, Field Service en Digital Engagement.

Marko Kiers, RVP Service Cloud EMEA North bij Salesforce: “We zijn verheugd dat Nextview de Service Cloud Expert status heeft gekregen. Het is duidelijk dat goede klantenservice één van de belangrijkste pijlers is van een goede klantbeleving. Met deze status in het Salesforce Navigator programma is Nextview extreem goed uitgerust om kartrekker te zijn in deze ontwikkeling. Nextview’s indrukwekkende focus op klantenserviceprojecten en kennisontwikkeling in dit domein stelt de organisatie in staat om onze gezamenlijke klanten te helpen een geweldige klantervaring te bieden.”

Eerste boutique Salesforce partner in de Benelux

Nextview is de eerste Salesforce boutique partner in de Benelux die de hoogste status in het programma behaalt. Nextview heeft succesvolle Service Cloud projecten opgeleverd bij klanten zoals Swiss Sense, LeasePlan Corporation, VvAA, Iddink Group en Pentair.

Stef van den Oever, Practice Manager bij Nextview: “We zien een versnelde groei in klantverwachtingen op het gebied van klantenservice. Bij Nextview combineren we onze mensgerichte Design-Led aanpak met het innovatieve Salesforce platform om onze klanten te helpen met het realiseren van een betekenisvolle klantervaring. We zijn erg trots dat ons succes hierin erkend wordt door het verkrijgen van de Service Cloud Expert status.”

Joey Janssen, Directeur Customer Experience bij Swiss Sense: “Nextview’s kennis over Salesforce Service Cloud in combinatie met hun affiniteit met klantenservice zijn cruciaal geweest voor de digitale transformatie van onze klantenservice-afdeling. Hun expertise heeft ons geholpen om winkelmedewerkers actief deel te laten nemen in onze klantenservice aanpak. Daarmee bieden we onze klanten een volledige omnichannel service ervaring.”

Investeren in de toekomst

Nextview ontving eerder dit jaar een strategische investering van Salesforce Ventures. Met deze investering kon Nextview investeren in zowel strategische competenties als in het vergroten van haar voetafdruk in de Europese markt. Huub Waterval, CEO van Nextview: “Dit jaar is fenomenaal geweest voor Nextview. Tijdens deze uitdagende tijden zijn we succesvol geweest in onze uitbreiding naar Duitsland en zijn we marktleider geworden in belangrijke competentiegebieden. Denk aan Service Cloud en Field Service, maar ook aan Einstein Analytics waarvan we de eerste waren die de hoogste Salesforce-status bemachtigde. Ik ben heel trots op ons team en het geweldige werk dat ze hebben geleverd.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nextview

We helpen klanten een positieve impact te maken. Wij dagen merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. We stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven. Hiervoor combineren we diepgaande industriekennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. We begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden. Beloofd.

Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Dit maakt ons team het meest waardevolle bezit. Een sterke en evenwichtige combinatie van design thinkers en service designers, business consultants, solution architects, consultants en developers die als vrienden samenwerken. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde mensen die niet alleen graag werken voor het financiële aspect, maar ook om samen naar ons hogere doel toe te werken.
Meer over Nextview

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.