Cognizant stelt Ursula Morgenstern aan als President Global Growth Markets

| Cognizant | 1 min | 15 december 2020 13:19
Afbeelding: Ursula Morgenstern, President Global Growth Markets bij Cognizant | Copyright: Cognizant
Per 14 december is Ursula Morgenstern in dienst getreden bij Cognizant als president van Global Growth Markets (GGM) en directielid.

Morgenstern maakt de overstap van Atos naar Cognizant, waar ze werkte als hoofd van Centraal-Europa. In totaal werkte ze zestien jaar bij Atos in verschillende rollen en functies, waaronder CEO van Duitsland en het Verenigd Koninkrijk/Ierland.

Bij Cognizant wordt Morgenstern onder meer verantwoordelijk voor het uitbreiden van de omzetmix in Europa en Azië-Pacific. Dit door de digitalisering binnen de prioriteitsgebieden van Cognizant te versnellen: digital engineering, AI en analyse, cloud, en IoT. Ze richt zich daarnaast op het investeren in lokaal leiderschap en talent.

Morgenstern is verder een gepassioneerd voorstander van het overbruggen van de zogeheten ‘digital skill gap’, en het ondersteunen van vrouwen om hun carrière in de technologiesector te ontwikkelen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Cognizant
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.