Amazon helpt 29 miljoen mensen tegen 2025 wereldwijd hun technische vaardigheden te ontwikkelen met gratis training in cloud computing-vaardigheden

Nieuwe trainingsmogelijkheden worden aangeboden via bestaande door AWS ontworpen programma's en nieuwe cursussen worden ontwikkeld om te voldoen aan een breed scala aan schema's en leerdoelen

| AWS | 3 min | 16 december 2020 12:06
Copyright: AWS
Al jaren praten bedrijfs- en regeringsleiders over hoe we kunnen samenwerken om de technische ‘skills gap’ te dichten. Iedereen is het erover eens dat het belangrijk is om kennis te democratiseren en alle individuen de kans te geven technische vaardigheden op te bouwen. Daarom heeft Theresa Carlson, Vice President Worldwide Public Sector bij Amazon Web Services, op re:Invent 2020 aangekondigd dat Amazon Web Services (AWS) tegen 2025 29 miljoen mensen wereldwijd zal helpen hun technische vaardigheden te ontwikkelen met gratis training in cloud computing-vaardigheden.

Als onderdeel van de inspanningen van AWS om het toekomstige personeelsbestand te blijven ondersteunen, investeren ze honderden miljoenen dollars om gratis cloud computing-vaardigheidstrainingen te bieden aan mensen uit alle lagen van de bevolking en alle kennisniveaus, in meer dan 200 landen en gebieden.

“In de Benelux hebben we een snelle acceptatie van cloud-technologie gezien, waardoor de behoefte aan geschoold personeel toeneemt. Bij AWS maakt het deel uit van onze rol om te helpen bij het democratiseren van kennis, het vergroten van IT-vaardigheden en het opbouwen van een divers personeelsbestand”, zegt Kamini Aisola, Managing Director Benelux bij AWS. “We willen alle individuen - ongeacht hun achtergrond, opleiding of sociale status - de kans geven om een ??carrière in de cloud te omarmen. Dit is de reden waarom we, om het toekomstige personeelsbestand te ondersteunen, hebben aangekondigd dat we tegen 2025 honderden miljoenen dollars gaan investeren om gratis training in cloud computing-vaardigheden te bieden aan 29 miljoen mensen over de hele wereld."

Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van wat AWS doet:
  • Uitbreiding van hun bibliotheek met meer dan 500 gratis cursussen, interactieve labs en virtuele trainingssessies van een dag. Individuen die in hun eigen tempo willen leren over cloud-technologie, hebben twee robuuste bronnen in AWS Training and Certification en AWS Educate. Ontworpen voor personen die op zoek zijn naar fundamentele cloud computing-vaardigheden, tot doorgewinterde IT-professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste technologieën.
  • Blijven investeren in gratis training om individuen te helpen AWS Certification te behalen. AWS zal blijven investeren in gratis digitale trainingen en examenvoorbereidingscursussen om mensen te helpen zich voor te bereiden op AWS Certifications, die technische expertise tonen in het werken met AWS.
  • Uitbreiding van het AWS re/Start-programma om mensen uit ondervertegenwoordigde gemeenschappen te helpen bij de overgang naar technische banen. Dit programma is een fulltime, 12-weekse, impactvolle cursus die werklozen of mensen met weinig werk voorbereidt op een loopbaan in cloud computing en meer dan 90 procent van de afgestudeerden in contact brengt met mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken.
  • Besturen van nieuwe trainingsprogramma's. We testen trainingsinitiatieven, zoals het tweedaagse AWS Fiber Optic Fusion Splicing Certificate-programma en Amazon's Machine Learning University, die een versnelde, gratis cursus biedt die is ontworpen om mensen de kans te geven om te leren en machine learning-concepten toe te passen om zakelijke problemen op te lossen.
Rowenda Sabajo is een persoon die heeft geprofiteerd van een Amazon-training om nieuwe carrièremogelijkheden te realiseren. Sabajo, heeft zich vorig jaar ingeschreven in het AWS re/Start Amsterdam cohort. Na 15 jaar leiding te hebben gegeven aan de grondafhandelingsdiensten op Schiphol Airport in Amsterdam, was ze toe aan een carrièreswitch en wilde ze overstappen naar een baan in de IT. Door het fulltime AWS re/Start-programma voltooide ze drie maanden intensieve cloud-training inclusief scenario-gebaseerd leren, praktische labs en cursussen, en is nu IT-specialist bij Randstad Groep in Nederland. Terugdenkend aan het programma zei ze: "Deelnemen aan AWS re/Start is een van de meest opwindende dingen die ik ooit heb gedaan. Het was erg boeiend om meer te weten te komen over alle geavanceerde technologieën en services die AWS biedt."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.