TripIt Pro biedt nieuwe functies rond veiligheid en gezondheid van zakenreizigers

| SAP Concur | 2 min | 16 december 2020 15:43
Copyright: SAP Concur
Concur TripIt Pro, de zakelijke reis-app die nu beschikbaar is voor alle klanten van Concur TripLink in EMEA, is uitgebreid met diverse nieuwe mogelijkheden die zakenreizigers helpen de beste beslissingen te nemen voor en tijdens hun reis. Volgens recent onderzoek van SAP Concur kijkt bijna één derde (32%) van de zakenreizigers uit naar hun volgende zakelijke trip. Tegelijkertijd weet 96% van de ondervraagde zakenreizigers minstens één maatregel op het gebied van veiligheid en gezondheid te noemen waarvan zij vinden dat hun bedrijf die absoluut moet nemen wanneer het zakenreizen weer wordt hervat. 18% zegt zelfs op zoek te gaan naar een andere baan binnen het eigen bedrijf of daarbuiten waarbij ze niet hoeven te reizen, als het bedrijf die extra maatregelen niet neemt.

Hoewel het nog een tijd zal duren voordat het zakenreizen weer goed op gang komt, is het zaak dat travel managers nu al stappen nemen om ervoor te zorgen dat ze reizende medewerkers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Daarbij staan veiligheid, gezondheid en efficiency voorop, terwijl er ook rekening gehouden moet worden met voortdurend veranderende reisadviezen en omstandigheden.

Om reizigers hierbij te helpen, biedt TripIt Pro nu een aantal nieuwe mogelijkheden, waaronder:
  • Medische faciliteiten in de buurt vinden - reizigers kunnen nu makkelijk ziekenhuizen, klinieken en apotheken in de buurt vinden, via de ‘Nearby Places’ functie;
  • Uitgebreide buurtveiligheidsinformatie - de ‘Neighbourhood Safety Scores’, die aangeeft hoe veilig een bepaalde buurt is, bevat nu up-to-date scores op het gebied van gezondheid waarbij rekening wordt gehouden met data rond corona/COVID-19;
  • Persoonlijke risiconiveaus - zakenreizigers kunnen hun eigen risiconiveau instellen die kijkt naar de Neighbourhood Safety Scores. Men ontvangt dan een waarschuwing wanneer het gebied dat wordt bezocht een risicoscore heeft die hoger ligt dan het ingestelde niveau.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe functies in TripIt Pro op de Nearby Places feature pagina, de Extended Neighbourhood Safety Scores feature pagina, of de Personal Risk Level feature pagina.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP Concur
SAP Concur zet zich in om reis-, onkosten- en factuurbeheer opnieuw uit te vinden met tools die alledaagse processen vereenvoudigen en betere ervaringen creëren. We lossen grote problemen, kleine problemen en problemen op waarvan u niet wist dat u ze had. We maken van het moeilijke eenvoudig, maken het onbekende bekend en maken een einde aan vervelende taken. We zijn onverbiddelijk in ons streven naar wat mogelijk is, omdat we voortdurend nieuwe manieren ontwikkelen om processen die gebruikmaken van opkomende technologie te automatiseren en te integreren. Als onderdeel van de grotere SAP-familie en door onze ervaring, expertise en partners helpen onze oplossingen elk bedrijf op zijn best te presteren.
Meer over SAP Concur
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.