Conscia ontvangt World-class Workplace keurmerk

| Conscia | 2 min | 17 december 2020 10:52
Copyright: Conscia
Conscia heeft het World-class Workplace keurmerk ontvangen. Organisaties kunnen dit keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers en de organisatie boven het gemiddelde scoort van het land of de sector die voor deze organisatie van toepassing is. De World-class Workplace score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Het keurmerk komt onafhankelijk tot stand en is niet te koop.

Marcel Cappetti, CEO van Conscia: “Het World-class Workplace keurmerk laat zien dat we als werkgever in nauw contact staan met onze medewerkers en dat we hun potentieel goed benutten om hen zelf en onze organisatie verder te brengen. Erg belangrijk, want we zijn teamspelers en we willen onze positie in een snel veranderende markt verder uitbouwen. Dan zijn betrokkenheid en bevlogenheid cruciaal en op dat vlak scoren onze medewerkers uitstekend!”

Voor het verkrijgen van het keurmerk heeft Conscia een World-class Workplace Scan uitgevoerd. 66% van Conscia’s 200 medewerkers heeft zijn mening gegeven over het werkgeverschap van Conscia. Het resultaat is een score van 8,0 (op een schaal van 10), bijna een punt hoger dan het gemiddelde van organisaties in Nederland.

Conscia heeft bovendien de zeer hoge employer Net Promotor Score (eNPS) bereikt van 43,5%, significant hoger dan de eNPS van veel andere organisaties in de zakelijke dienstverlening die aan de World-class Workplace Scan hebben meegedaan. Ook de score voor bevlogenheid & betrokkenheid van de werknemers is met 61,7% bijzonder hoog en komt dicht in de buurt van Nederlandse bedrijven die tot de top behoren op dit vlak.

World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het keurmerk wordt toegekend door Effectory, een bedrijf dat feedback en ideeën van medewerkers inzichtelijk maakt voor hun organisaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Conscia
Over Conscia
Conscia is een vooraanstaand Noord Europese ICT-infrastructuur integrator. Het is de missie van Conscia om de meest betrouwbare partner voor klanten te zijn voor het ontwerpen, realiseren, beveiligen, onderhouden en beheren van hun ICT-infrastructuur door het bieden van de beste oplossingen, excellente service en diepgaande kennis en ervaring.
Meer over Conscia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.