ThousandEyes benoemt Matt Piercy als VP EMEA Sales

Voormalig verkoopleider van onder andere Zscaler, VMware en Citrix sluit zich aan bij ThousandEyes om EMEA-activiteiten op te schalen

| ThousandEyes | 3 min | 17 december 2019 14:42
Afbeelding: Matt Piercy, VP EMEA Sales | Copyright: ThousandEyes
ThousandEyes, het internet- en cloud intelligence-bedrijf, heeft softwareveteraan Matt Piercy aangesteld als vicepresident EMEA Sales. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten van strategische partnerships in de regio en het verder uitbouwen van een klantgerichte verkooporganisatie.

Paul Kizakevich, senior vicepresident Global Sales van ThousandEyes: “Het optimaliseren van de digitale ervaring voor klanten, partners en werknemers is een strategische prioriteit voor CIO’s in sterk presterende organisaties. Deze belangrijke interacties vinden voornamelijk plaats op onlineservicekanalen. Dit versterkt de afhankelijkheid van organisaties van het internet en zorgt voor veel vraag naar inzicht in het internet en de intelligence die ThousandEyes biedt. We zijn verheugd dat Matt Piercy ons team komt versterken om ervoor te zorgen dat onze klanten en partners met succes hun weg in dit veranderende landschap kunnen vinden, terwijl we onze interne activiteiten opschalen om aan de marktvraag te voldoen.”

Piercy heeft ruim een kwart eeuw ervaring in sales- en managementfuncties opgedaan bij toonaangevende organisaties als Zscaler, VMware en Citrix, en een sterke trackrecord als het gaat om het op- en uitbouwen van verkooporganisaties bij disruptieve, grootzakelijke technologiebedrijven. In zijn tijd bij Zscaler waren de EMEA-activiteiten goed voor circa de helft van de wereldwijde omzet van het bedrijf. Ook werd de verkooporganisatie uitgebouwd om klanten in zestien landen te ondersteunen, waardoor het bedrijf een marktleider in cloudbeveiliging werd.

“Ik heb van dichtbij gezien hoeveel inzet en moeite het internationale bedrijven kost als ze naar de cloud verhuizen. Hun wendbaarheid verbetert, maar dit gaat ten koste van het inzicht in, en de controle op de diensten die zij leveren aan klanten en werknemers”, zegt Piercy. “Ik ben blij dat ik met ThousandEyes deze bedrijven kan helpen om wegwijs te worden in het alsmaar complexer wordende digitale landschap door ze de inzichten te leveren, die zij nodig hebben om hun klanten betere digitale ervaringen te bieden en hun cloudinvesteringen te maximaliseren.”
 

Groeiende vraag leidt tot nieuwe EMEA-investeringen

Piercy sluit zich aan bij ThousandEyes op een moment van een sterke vraag in Europa, wat recent resulteerde in uitbreidingen in Ierland, Duitsland en de Benelux.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ThousandEyes

ThousandEyes brengt de route die applicaties en diensten afleggen voordat ze bij de eindgebruiker terechtkomen, in kaart. Het cloudplatform van ThousandEyes biedt zicht op het gehele internet en alle cloudproviders. Hierdoor krijgen bedrijven inzicht in de digitale ervaring van iedere gebruiker, applicatie, website of dienst binnen elk netwerk, zodat zij deze ervaringen kunnen begrijpen en verbeteren.
Meer over ThousandEyes

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.