PERSBERICHT Doc4 wordt in Noordwest-Europa implementatiepartner voor het Ecrion platform van MHC Software

Dienstenaanbod uitgebreid met gebruiksvriendelijke tool voor het zelf genereren van documenten en documentstromen

| DOC4 | 2 min | 17 december 2020 16:05
Copyright: DOC4
Doc4, aanbieder van diensten en softwareoplossingen voor efficiënte en geïntegreerde document- en communicatiestromen, wordt MHC Software’s implementatiepartner voor hun Ecrion platform in Noordwest-Europa. Binnen het partnership ondersteunt Doc4 MHC Software bij de technische implementaties van de Ecrion Customer Communication Management oplossing bij klanten in Noordwest-Europa. Met het Ecrion platform levert MHC een single modulair platform voor documentautomatisering, klantcommunicatiebeheer en automatisering van klantervaringen.
In tegenstelling tot andere beschikbare tools in de markt, is het Ecrion platform specifiek ontwikkeld vanuit de gedachte dat gebruikers zelf via elk gewenst kanaal de (inhoudelijke) communicatie met klanten kunnen ontwikkelen, beheren en automatiseren. Dit varieert van het genereren van documenten (bijvoorbeeld brieven, bankafschriften, facturen, polissen, flyers) tot het opstellen en verzenden van e-mail- en sms-communicatie.

Het one-stop-shop aspect van het Ecrion platform is voor organisaties een groot voordeel. Zij hoeven geen aanvullende toepassingen aan te schaffen, omdat het gaat om een totaaloplossing die vrij eenvoudig te implementeren is, zonder ingewikkelde configuraties of veel manuren. Licenties aanschaffen is eveneens niet nodig: de klant betaalt maandelijks voor het gebruik van de software die 24/7 beschikbaar is in de cloud of on-premise geïnstalleerd is.

“MHC Software heeft in Amerika al een stevige positie en als partner kijken we ernaar uit bij te dragen aan verdere marktpenetratie in Noordwest-Europa. Tot voor kort werden de meeste implementatietrajecten in Europa op afstand uitgevoerd vanuit MHC-vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië; vanaf nu zullen deze activiteiten samen worden uitgevoerd binnen Noordwest-Europa. Hierdoor is het voor klanten makkelijker om waar nodig te schakelen en blijft de ontwikkeling van en ondersteuning op het Ecrion platform maximaal gewaarborgd”, vertelt Michael Doomen, sinds september 2020 freelance consultant voor Doc4.

Florin Vasilian, Chief Innovation Officer bij MHC Software: “Partners als Doc4 zijn van cruciaal belang voor de uitbreiding van MHC in bepaalde belangrijke regio's. We zijn erg blij dat we een organisatie hebben gevonden met Doc4's diepgaande domeinexpertise, gevestigde klantenbasis en een gedeelde toewijding aan het succes van onze klanten."

Doomen: “We onderzochten enige tijd geleden voor een aantal van onze bestaande klanten de mogelijkheden op het gebied van Customer Communication Management, als een aanvulling op ons eigen platform Compass Suite. Het Ecrion platform van MHC Software bleek hier naadloos op aan te sluiten. Onze eigen klanten kunnen vanwege de integratiemogelijkheden dus ook profiteren van het partnership; we werken dit nu verder uit en hebben inmiddels een productdemo gereed.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DOC4
Doc4 ontwikkelde de softwaretool Compass Suite vanuit de overtuiging dat document output management slimmer en efficiënter kan. De vele mogelijkheden om met klanten te communiceren - van traditioneel geprinte brieven, direct mailing en e-mail tot social media, chatbots en whatsapp - maken optimaal procesbeheer steeds complexer. Door klantcommunicatieprocessen te automatiseren wordt output- en documentverwerking binnen organisaties sneller en efficiënter. Er is geen administratieve rompslomp meer en handmatige werkzaamheden zijn niet meer nodig. Grote voordelen zijn meer inzicht in eventuele fouten of verschillen in alle documenten en bestanden en volledige controle op alle klantcommunicatie(processen). 
Meer over DOC4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.