Ctac migreert SAP-omgeving en werkplekken van BrandLoyalty naar Azure Cloud

| Ctac | 2 min | 18 december 2020 11:05
Copyright: Ctac
Business & Cloud Integrator Ctac heeft recent de SAP-omgevingen van BrandLoyalty, specialist in loyaliteitsprogramma’s voor de retail, met succes gemigreerd naar de Azure Cloud. Daarnaast zorgde Ctac in een apart traject voor de uitrol van nieuwe werkplekken op basis van zijn Modern Workplace-concept, dat ontwikkeld is op basis van Microsoft-technologie. Ctac is door BrandLoyalty ook gekozen als partner om de komende jaar het beheer van de SAP- en werkplekomgevingen uit te voeren.

BrandLoyalty – onderdeel van het Amerikaanse Alliance Data Systems (ADS) – koos na een RFI- en RFP-traject voor de aanbieding van Ctac. Belangrijke redenen daarvoor waren de brede en diepe ervaring van Ctac met dit type SAP-migraties en werkplekontwikkeling. Ctac gebruikt voor de migratie een in eigen huis ontwikkeld framework, dat er borg voor staat dat de overstap gestructureerd en vergaand geautomatiseerd verloopt. Daardoor zijn menselijke fouten nagenoeg uit te sluiten en zijn klanten verzekerd van een stabiele en veilige omgeving. Daarnaast wist Ctac goed de vertaalslag te maken van de technologie naar de business.

Voor gebruikers zijn beschikbaarheid en veiligheid van applicaties en data cruciaal. Downtime leidt heel snel tot schade voor de business. Door de migratie en de nieuwe werkplekken profiteert BrandLoyalty volop van alle voordelen van de public cloud. Zo is capaciteit snel op en af te schalen en kan het bedrijf voor bijvoorbeeld nieuwe projecten of voor test en ontwikkeling de vereiste compute-capaciteit alleen dan inschakelen als een team eraan werkt. Op die manier is het bedrijf niet alleen veel flexibeler voor wat betreft de inzet van IT, maar bespaart het ook op IT-kosten. Verder biedt de nieuwe werkplekomgeving met onder andere alle Office-applicaties, SharePoint en Teams optimale mogelijkheden om binnen en buiten het bedrijf samen te werken. Voor de campagnes die BrandLoyalty ontwikkelt, zijn intensieve communicatie en samenwerking een eerste vereiste. Door de inzet van de Azure Sentinel-beveiligingstechnologie werken medewerkers wereldwijd op een veilige manier met elkaar. Alle werkplekken worden centraal beheerd met de cloudoplossing van Microsoft.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac (AMS:CTAC) haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren, creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten, waaronder Fit4Woco, Fit4RealEstate en de XV Retail Suite, bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform. Ctac bestond in 2020 28 jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate.

Ctac heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel.
Meer over Ctac
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.