Cognizant neemt Inawisdom over

Nieuwe partner levert data-analyse en door artificial intelligence gedreven besluitvormingscapaciteiten, en vergroot daarmee Cognizant’s dienstverlening in Europa

| Cognizant | 2 min | 21 december 2020 15:03
Copyright: Cognizant
Cognizant neemt Inawisdom over, een consultancybedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat zich specialiseert in artificial intelligence (AI), machine learning (ML) en data-analyse. Inawisdom ondersteunt bedrijven sneller en betere beslissingen te maken die tot betere bedrijfsresultaten leiden. Dit doet het bedrijf met behulp van cloud-native, full-stack oplossingen in combinatie met passend advies. Het analyse- en ML-platform van Inawisdom is gebouwd met Amazon Web Services (AWS). Financiële details zijn niet vrijgegeven.

Het is Cognizant’s negende overname in 2020 waarmee het bedrijf de diensten wereldwijd uitbreidt op het gebied van data en AI, cloud, digital engineering en Internet of Things (IoT). Cognizant investeerde dit jaar ruim 1,1 miljard dollar in acquisities binnen deze focusgebieden.

“Ondernemingen staan of vallen bij de snelheid van hun besluitvorming”, zegt Malcolm Frank, President Digital Business bij Cognizant. “De beste beslissingen neem je op basis van data en AI. We zijn blij met de toevoeging van Inawisdom’s vakkundige team aan Cognizant om zo onze innovaties op het gebied van datamodernisatie en intelligente besluitvorming te versnellen. Cognizant’s klanten, en die van Inawisdom, profiteren van onze gedeelde, goede relaties met Amazon Web Services, en onze gecombineerde kennis van AI, ML, cloud en data-analyse.”

Neil Miles, CEO bij Inawisdom: “We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij Cognizant, en onze combinatie van vaardigheden aan de expertise van het bedrijf toe te voegen. Onze gecombineerde kracht ondersteunt klanten verder in het integreren van op data gebaseerde besluitvorming, hun speed-to-business waarde te vergroten en voor lange termijn marktdifferentiatie aan te brengen. Als onderdeel van Cognizant hebben we toegang tot een wereldwijd netwerk van AI- en ML-experts. Er dienen zich enorm veel nieuwe mogelijkheden aan die onze gecombineerde diensten voor datatransformatie alleen maar verrijken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.