KnowBe4 lanceert met PhishER Security Roles nieuwe feature voor e-mailbeveiliging

Hierdoor kunnen beveiligingsteams incidenten sneller en effectiever afhandelen

| KnowBe4 | 1 min | 21 december 2020 15:16
Copyright: KnowBe4
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, lanceert een nieuwe feature voor e-mailbeveiliging: PhishER Security Roles.

PhishER Security Roles maakt KnowBe4’s PhishER-beveiligingsmaatregelen voor e-mailquarantaine efficiënter. Hiermee kunnen cybersecurity-professionals aangepaste machtigingen toewijzen aan de exacte incident response-rollen en -verantwoordelijkheden die ze nodig hebben in hun organisatie. Hierdoor kan elk lid van het beveiligingsteam een component voor e-mailanalyse afhandelen die het beste bij zijn of haar vaardigheden past.

"Nu het aantal phishing-aanvallen blijft toenemen, zijn geavanceerde features voor verdedigingstools zoals PhishER nodig om deze altijd aanwezige bedreigingen te bestrijden", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. "Het bepalen van specifieke rollen in beveiligingsteams draagt bij aan een sterkere verdediging en helpt elk teamlid zijn almaar groeiende workload beter te beheren."

Phishing is nog steeds de meest gebruikte cyberaanval-vector en volgens KnowBe4's 2020 Benchmarking Report zal 37,9% van de ongetrainde gebruikers een phishingtest niet doorstaan. Daarom besloot KnowBe4 zijn tools verder uit te breiden met nieuwe features zoals PhishER Security Roles.

PhishER Security Roles is nu beschikbaar voor alle PhishER-klanten van KnowBe4. Meer informatie over deze nieuwe functie is hier beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.